Má melír vplyv na tvrdosť vlasov?
Idem na oslavu,tak som si dala 1.x melír.Aj vy máte vtedy také tvrdšie vlasy?Dík za odpoveď.
@babababka prosím vás to naozaj nemáte ani kusok poňatia čo sa deje s vlasom po melíri?
Veď keď už si idem niečo sama spraviť s vlasmi tak si aspoň najdem na tom internete o tom niečo 🤦♀️
Jasne že je to normalne že vlasy su tvrdšie, suchšie, krehkejšie, lamavejšie.
Melirom sa vlas pripravuje o akykolvek pigmet, narušaju sa v ňom najdoležitejsie a najsilnejšie väzby. O melirovany vlas sa treba extremne starať kedže je velmi velmi nachylny na akekolvek poškodenie.
@babababka vyborne
Ked uz si dala melir teda na vlasy tak pokial sa nebudeš o ne poriadne starat a nemyslim tym kozmetiku z drogerie na par € tak vlasy budu vyzerat hrozne, budu suche lamave, bez lesku no ako slama
A to nehovorim o tom ze vzdy po melire treba vlas nasledne natonovat (nafarbit na pozadovany vysledok s jemnym slabym peroxidom) - co si asi tiez neurobila
Ja chodím na melír, ale mala som už aj úplne svoju farbu vyrastenú, alebo čierne vlasy... Mám ich v každom prípade suché ako seno. Mne moja kaderníčka vždy dáva fialovú Chi masku na melír aby nezožltol.

@babababka Mala som takú skúsenosť, treba vlasy ošetrovať nejakými maskami, zábalmi.