icon

Má melír vplyv na tvrdosť vlasov?

babababka
16. feb 2024

Idem na oslavu,tak som si dala 1.x melír.Aj vy máte vtedy také tvrdšie vlasy?Dík za odpoveď.

morusha
16. feb 2024

@babababka Mala som takú skúsenosť, treba vlasy ošetrovať nejakými maskami, zábalmi.

nika_val
16. feb 2024

@babababka prosím vás to naozaj nemáte ani kusok poňatia čo sa deje s vlasom po melíri?
Veď keď už si idem niečo sama spraviť s vlasmi tak si aspoň najdem na tom internete o tom niečo 🤦‍♀️
Jasne že je to normalne že vlasy su tvrdšie, suchšie, krehkejšie, lamavejšie.
Melirom sa vlas pripravuje o akykolvek pigmet, narušaju sa v ňom najdoležitejsie a najsilnejšie väzby. O melirovany vlas sa treba extremne starať kedže je velmi velmi nachylny na akekolvek poškodenie.

babababka
autor
16. feb 2024

@nika_val nie.nemám ani poňatia...

nika_val
16. feb 2024

@babababka vyborne
Ked uz si dala melir teda na vlasy tak pokial sa nebudeš o ne poriadne starat a nemyslim tym kozmetiku z drogerie na par € tak vlasy budu vyzerat hrozne, budu suche lamave, bez lesku no ako slama
A to nehovorim o tom ze vzdy po melire treba vlas nasledne natonovat (nafarbit na pozadovany vysledok s jemnym slabym peroxidom) - co si asi tiez neurobila

dominikamacakova
16. feb 2024

Ja chodím na melír, ale mala som už aj úplne svoju farbu vyrastenú, alebo čierne vlasy... Mám ich v každom prípade suché ako seno. Mne moja kaderníčka vždy dáva fialovú Chi masku na melír aby nezožltol.