Microblading obočia a konzumácia kávy: Ako na to?
Ahojte. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti. Objednala som sa na microblading obočia a medzi odporúčanými radami mi prišlo nepiť kávu 24 hodín pred zákrokom a najlepšie ani pár dni po ňom. A tu mám dilemu. Beriem lieky ktoré mi rapídne znižujú tlak a tak mám kávu ako povinnú jazdu, nakoľko bez toho prichádza nevoľnosť, zvracanie, bolesti hlavy.kto zažil, vie. Tak som si neni istá či je to zákrok vhodný pre mňa, aj keď ma veľmi mrzí, že len kvôli tomu by som si musela zrušiť termín.
Tak toto som este nepocula a to som bola uz v 3 roznych salonoch🤣
Allohol,antibiotika ,choroba …ale kava?🤣
@denjelka Ano, káva sa PRED zákrokom nemá piť. Ale určite nie až v takom časovom horizonte.
Ja keď som bola, tak mne okrem iného prišli tieto pokyny: "Pred zákrokom 4 hodiny nepite kávu, nefajčite a 24 hodín nepite alkohol."
Pokyny PO zákroku na pitie kávy žiadne, ani v rámci odporúčania.
Bola som objednaná až okolo obeda, takže ráno som normálne kávu vypila a potom po zákroku zhruba o 2 hodiny tiež.
@lilianka28 ďakujem, napísala som do salónu, uvidíme čo odpovedia, nejako som s tým nepočítala že by káva bol problém. Tie 4 hodiny pred, to je v pohode, snáď to bude stačiť 😊 ďakujem za odpoveď 😊
@zuza265 hej, cítiť sa jedine dôležitejšie. Ja svojej zákaznícke ak nie je tlakarka ešte pred tetovanim ponúknem kávu a čuduj sa svete, ani kvapka krvicky, ale víno a iný alkohol nie. Veď nejdeš pod narkozu
@lizatko1009 neviem. Nemyslim, ze si niekto chce vyvolavat dalsie dodatocne otazky, problemy okolo a podobne tymto sposobom.
@denjelka ahoj, aj mne tak hovorila, dala som si ale ráno povinnú , obočie som.mala.az.okolo 13.00

@denjelka skus napisat tomu, kto ti bude microblanding robit. Ma svoje postupy a svoje skusenosti 🙏🏼 a uplne najlepsie je napisat a povedat pravdu. Naozaj to kava pvplyvnuje a preto konzultuj. Ja mam skusenost vynechat kavu aspon 4 hodiny pred a to by si mohla zvladnut 🙂