icon

Microblading - skúsenosti

mitama
15. aug 2023

Baby aké máte skúsenosti? Ako to vyzerá po dlhšom čase? Nemení to farbu? Viete dať foto po a cca po polroku/roku? Ďakujem vám krasne

lucia13022023
15. aug 2023

@mitama za mňa najlepšia vec. Mam to už 3 roky, bez korekcie lebo bud bol covid, alebo som bola tehotná, alebo neviem od malého odísť do iného mesta 🤣 ale stále je to s porovnaním co bolo pred tým super. Vybledlo to, keď máš nalicenu celú tvár, treba aj obocko dotuknut, ale keď mám napr jemný Makeup alebo žiadny, je to fajn.. Ale ja som obočie nemala skoro žiadne. Fotku ti pošlem do správy keď chceš 🙂

lucia13022023
15. aug 2023

A ešte dodám veeeelmi treba rozmýšľať kam na to pôjdeš. Poznám ženy co to mali škaredé oranžové, lebo farba zle zoxidovala. Alebo zlý tvar... Ja som dlho vyberala kam ísť 🙂

mitama
autor
15. aug 2023

@lucia13022023 budem veľmi rada, ak pošleš, ďakujem za info 🙂 ja potrebujem len dotiahnuť nepekne miesta, baba ma fajn recenzie aj peknú prácu, ale pride mi ten tvar na jedno kopyto a veľmi hrubé a hlavne sa neviem dopatrat k fotkám po dlhšom čase

wishes
15. aug 2023

za mna nikdy viac 🙂 bola som aj s kamoskou v jednom salone, mal dobre recenzie… prvy tyzden to vyzeralo fajn, ale nasledne po zopar tyzdnoch uplne vybledlo… takze za mna vyhodene peniaze…
nasledne asi o rok na to som presvedcila aj mamu, ale poslala ju do ineho salonu a ani jej to nedrzi…
takze 200€ viem minut aj lepsie ako na tetovanie obocia 😂

ivka27101
15. aug 2023

Odporúčam Andrea janakova, najlepšie rozhodnutie microblading , ale ako písala vyššie treba sa rozhodnúť ku komu. Mám to už dva roky bez korekcie a stále pekne bez fialových divnými odtieňov. Nikto nevidí že to mám

mitama
autor
15. aug 2023

@wishes a ani tvar vám vôbec neostal? Nič? A predpokladám že pekná stránka krásnych oboci, tak? To ma mrzí, no ja som už objednaná a teda začínam mat obavy 🙈
@ivka27101 nádhernú ma prácu, ja ale bývam dosť ďaleko a nemôžem sa tam dostať len tak. A povedala ti, že je predpoklad, že to úplne vymizne? Lebo tie staré vytetované obočia fialove, to je niečo strašne, a musia sa odstraňovať laserom

kris_tin257
15. aug 2023

Na microblading som bola 2x u 2 rôznych žien, druhu som dlho vyberala na základe recenzií a skúsenosti čo som čítala a obe to urobili zle, mám to nepravidelne a každý deň prekreslujem a upravujem 😕

ivka27101
15. aug 2023

@mitama na predpoklad zmiznutia som sa nepýtala ale vravím že mám dva roky po a nemám ho vôbec finálové alebo také škaredé divne farby. Treba nájsť naozaj profesionála ktorý vie podľa mňa tie farby miešať. Andrea je podľa mňa topka

wishes
15. aug 2023

@mitama uplne vsetko mo zmizlo, ani len jedna bodka mi neostala 😂 poctivo som sa o neho starala presne podla manualu, mazala, utierala atd…. nasledne ked som o zopar tyzdnov nemala nic, tak uz som si ho musela dokreslovat…. ked som sa ozvala pani taterke a poslala jej fotku, ze tam nic nemam, tak to zhodila na mna, ze vraj som sa o neho zle starala a nemala som si ho malovat…. no nemyslim si, ze to by mu pomohlo 😂 aj ked prve cca 3 tyzdne som si ho nemalovala, ale postupne ako to bledlo, tak uz to bez toho neslo… myslela som si, ze mi to len opadne a ten pigment sa obnovi, ale to sa nikdy nestalo 😀
nemam ani mastnu plet, ani nic take v com by mal byt problem, takze neviem 🙂 a vlastne to iste aj kamoska a aj mama, aj ked boli v inom salone 🙂
takze za mna to len pekne vyzera na fotkach a hlavne ked to je cerstve ale po case bud to uplne vymizne alebo treba dokreslovat 🙂
takze je to len na vas, ja by som na vasom mieste skusila, ak vam nebude luto vyhodenych penazi a urobite si vlastny nazor na to 🙂 pokial to zle nenakreslia, len to vybledne, tak to je este v pohode 😀