Microblading - skúsenosti
Ahojte, potrebovala by som poradiť zo skúsenosti 😓, dlho som sa odhodlávala niekomu zveriť svoje obočie do rúk, nešla som len tak ku hocikomu, lenže výsledok dopadol horšie než som čakala…som strasne sklamaná, podotýkam je to den po, ale obočie je na mňa strasne hrubé, tvar takisto. No mozno to len ja tak vidím? Prikladám aj foto toho ako to vyzerá a ako som si obočie malovala predtým, aj to ako to vyzerá na živo sa ani nedá vystihnut na fotke… Viem že obočie ešte zosvetli všade to citam ze prvý den to je taký šok, ale zmení sa aj hrúbka? Poprípade neviete či sa to da niekde urobiť odstrániť či opraviť hocičo… ja si na obočie velmi potrpím a neviem sa zmieriť s tým tvarom….
Predpokladám, že spodné je tvoje pôvodné, to je oproti tomu hornému podstatne horšie, a to je mimochodom podľa mňa pekné.
@kiki009 to horné je dobre spravené, počkaj pár dni a zvyknes si. To spodné, prepáč ale je dosť zle spravené😀
Dakujem za názory, možno len ja som bola doteraz zvyknutá na to svoje preto to tak vnímam a nevidím
Je krasne to vybledne este a bude posobit uzsie
ježiši že hrôzostrašné, normálne prirodzené obočie. Nemusia byť všetky obočia ako cez kopirák.
mne sa to nepáči. ale proste mne sa všeobecne tie dokreslené obočia nepáčia 🤷♀️ tiež by som chcela užšie…
@kiki009 Mne sa ta horná fotka teda páči viac, to je s microbladingom? Za mna naozaj pekne, pre teba možno nezvyk. Ono to ešte vybledne a budeš si želať to mat tmavšie a hrubšie 😃

Ak je to spodne tvoje povodne nakreslene, tak vyzera fakt hrozne, absolutne nevhodny tvar, horne je urcite lepsie aj ked dalo sa sntym vyhrat krajsie