Mini Macrons na nechty: Skúsenosti a recenzie
recenzie na makrons prosim. dakujem
@mama4444 ja som mala pozicane od susedky,taku sadu s vacsou lampu a v celku fajn.nevydrzali samozrejme 3 tyzdne ako od nechtarky,ale zhruba tyzden,co je pre mna asi dostatocne.jedine,ze k tomu su tie odstranovace laku na nechty a zdaju sa mi dost drahe,ale asi by sa to dalo nahradit nejakym odlakovacom,ale este som nestudovala akym 🙂
@lienka9 mne sa to stále pekne zlúpalo dole samé
@mama4444 ak myslíš Le mini macaron,ja používam už dlho a som maximálne spokojná,vydržia mi aj tri týždne,ale mne dosť rýchlo rastú nechty a väčšinou po dvoch týždňoch dávam dolu,lebo už sa mi to potom ten tretí týždeň nepáči. Treba poctivo pripraviť nechty,vyhrať sa s tým,ale výsledok za mňa super. Zlupuje sa to vtedy,ak sa nedodržia postupy. Ak sa robia tak ako majú,zapečú v kvalitnej lampe,tak musia vydržať
@radka654321 prosim ta a na odstranovanie pouzivas to od nich,ci s cim to davas dole
@lienka9 áno,tie obrúsky. Ja už používam skoro všetko od nich,tie ceny sú vysoké,ale kvalita je veľmi dobrá. Takéto mám aktuálne, nie sú určite dokonale,ale ja si robím nechty rada sama,mám to ako relax
@radka654321 krasne 🙂 dakujem
Mne to nevydrzalo ani 5 dni bez nejakeho odlupnutia.
Teraz vyuxivam v lete na nohy. Ram drzia fajn.
@radka654321 toto neni dokonale ?? ved su nadherne lepsie ako od manikerky 😍😍😍
@mama4444 ďakujem ☺️
Ja som skúšala aj iné gellaky,značky čo sú dostupné na Slovensku aj niečo z Aliexpressu,ale už neskúšam nič,s týmto som fakt spokojná.
Majú super ako laky,topcoat,tak aj tie séra a podobne. Teraz majú v ponuke builder gély a to je super produkt. Niekomu to nevydrží,ale strašne dôležitá je príprava nechtov,mne tá zoberie viac času,než samotná aplikácia laku. Kľudne,ak by si chcela poradiť, môžeš mi napísať ale teda nemám odskúšané všetko.