Minora Nails alebo Ruscona: Ktoré sú lepšie?
Skusenost s minora nails a ruscona? Ktore su lepsie ?
Prsom o radu.
Ď 🙂
@biolady minora sú nalepovačky :D
@laurita285 nooo tak to vsetko vysvetluje. 😁 ale toto porovnavanie hrusky s jablkami potom celkom nechapem.
@biolady a uznavas znacku, la mini macron ? Ich gel laky a lampu ? Chcela by som si kupit zakladnu vybavu a doma si robit nechty ale neviem z akej znacky kupovat laky.
Nie, tuto znacku veru nie. Zbytocne draha a material ktory dlho nevydrzi. Myslim tym na rukach. Navyse postupy su uplne amaterske, nepostacujuce. Ale ak ti staci manikura na tyzden, tak kludne siahni po tejto variante.
@biolady a vies odporucit nejaku znacku gel laku a zakladnej vybavy na robenie nechtov?
Ano, kludne Ruscona, alebo Victoria Vynn. Obe su super. Ale ruscona ma vyhodu mensich gellakov.
@biolady ahoj, prosím Ťa vedela by si mi poradiť?Na prírodné nechty som si objednala teraz produkty značky ruscona. Lampu mám silnú, nechtovú kožtičku si zatlačím aj odstrihnem. Pílnikom prejdem cez nechet nech sa zdrsní použijem quick base nato 2x farebný gel lak, quick top . Všetko je značka ruscona. Problém je v tom,že sa mi na špičke otvárajú a po 1 dni padnú dole. Ktorý produkt si mám dokúpiť? Predtým som mala nejaké gellaky z ali tam som používala len podklad, farbu a top coat a držalo to. Chcela som vyskúšať niečo iné od nás. Rozmýšľam, že si dokúpim nail prep, unicu base a bottle gel ? Vedela by si mi poradiť? Ďakujem
@andulkaa2003 ahoj, dobre uvazujes. V postupe mi chyba nail prep, alebo aspon cleaner na odmastenie nechtu. Ale problem je hlavne v tom, ze quick base je asi najtvrdsia gellakova baza ktoru maju v ponuke a ked sa pouzije bez medziclanku, (ktorym je pruzna baza ako nechtova platnicka) tak nedokaze tak dobre prilnut na necht, kvoli svojim vlastnostiam. Potrebuje pruznu, redsiu bazu ako podklad - idealne unica base a ta dokonale naviaze na prirodny necht.
Staci pouzit tensiu vrstvu a na to uz modelovat s quick base.
@biolady ďakujem Ti veľmi pekne, objednala som.si nail prep, primer unicu base a bottle gel. Skusila som a prvé vydržali 2 týždne takže na začiatok dobre. 🫢🙃
@andulkaa2003 to som rada, ale aj 2 tyzdne je malicko. Ak potrebujes, kludne mi napis a mozme este prekonzultovat postup aby to vydrzalo dlhsie.
@andulkaa2003 to som rada, ale aj 2 tyzdne je malicko. Ak potrebujes, kludne mi napis a mozme este prekonzultovat postup aby to vydrzalo dlhsie.
@biolady ahoj prosim ta a taky gellak od Ruscony ako dlho vyrzi? Ja pouzivam amater doma Claresu ale objednala som si od ruscony bazy master Tuscany, Darling rads by som docielila take nude nechty idealne mandlovy tvar ale nato este potrebujem dopestovat dlzku 🤣 no pri tej clerese som si vsimla ze po cca 2t ten gel vyzera opotrebovane, akoby neviem ako to nazvat nesupe sa nic pekne drzi pouzivam prep cleaner vsetko ale vyzera proste akoby vyblednuto .. a hlavne od clares som uz vyskusala vsetky basy (vacsinou si davam bazu a nato top) a ziadna nie je taka pekna prirodzena tak teda som objednala tu Rusconu a ako pozeram podla recenzii je jedna z naj .. medzi fotkami je rozdiel 2tyzdne .. vravim pekne drzi ale uz to vyzera akoby vyblednuto …
@biolady ahoj prosim ta a taky gellak od Ruscony ako dlho vyrzi? Ja pouzivam amater doma Claresu ale objednala som si od ruscony bazy master Tuscany, Darling rads by som docielila take nude nechty idealne mandlovy tvar ale nato este potrebujem dopestovat dlzku 🤣 no pri tej clerese som si vsimla ze po cca 2t ten gel vyzera opotrebovane, akoby neviem ako to nazvat nesupe sa nic pekne drzi pouzivam prep cleaner vsetko ale vyzera proste akoby vyblednuto .. a hlavne od clares som uz vyskusala vsetky basy (vacsinou si davam bazu a nato top) a ziadna nie je taka pekna prirodzena tak teda som objednala tu Rusconu a ako pozeram podla recenzii je jedna z naj .. medzi fotkami je rozdiel 2tyzdne .. vravim pekne drzi ale uz to vyzera akoby vyblednuto …
@ssspppppp ak ho spravne pouzijes tak 3-4 tyzdne v pohode. A ak sadne na dany typ nechtu. Lebo bazy maju rozne vlastnosti, niektora je makksia, niektora tvrdsia.

Som za Rusconu. Pouzivam od jej vzniku, niekolko desiatok produktov preslo mojimi rukami. A minora nails? Teda, som nechtarka 11 rokov ale tuto znacku pocujem prvy krat a to mam celkom slusny prehlad, ruscona nie je jedina profi znacka s ktorou pracujem/pracovala som.