Môže melír zakryť šediny na tmavých vlasoch?
Ahojte,myslite ze je to dobry napad?mam hnede vlasy ktore si musim koli sedinam farbit kazde 3az4 tyzdne a uz ma to nebavi.farbim si len odrasty ale aj tak ma to uz unavuje.myslite ze mohol husty melir zamaskovat sediny?vydrzalo by to aspon dake 2az3 mesiace?mate skusenosti?
Treba sa naučiť s tým žiť a akceptovať to
Treba sa naučiť s tým žiť a akceptovať to
@anonym_cf0545 boze ale ved mam 36 ja este nechvem byt sediva
Melir je v tomto pripade hlupost, nic nezamaskujes, sedivy odrast bude vzdy len sedivy odrast. Farbim sa rastlinnymi farbami, chemicke mi nerobili dobre.
@maria898 ja farbim....tiež som.si myslela,že melír bude top,ale chvalabohu na mne kaderníčka nechcela iba zarobiť a vysvetlila ako to bude vyzerať
Zosvetlenie by bola cesta ...lenže ja som dosť bledá,mne svetle farby nesedia. Čiže farbim😀.....už cca 10r a ešte chvíľu vydržím,potom si nechám tie sive. A nejaký pekný zostrih.
Ešte môžeš pozrieť henu,ale ja si nemôžem kvôli práci dovoliť chodiť s kadejakými farebnými pokusmi na hlave,či nechať si odrast farbenie a skúšať henu. Mala som to urobiť počas covidu,škoda,že som to vtedy neriešila😔
@maria898 ja farbim....tiež som.si myslela,že melír bude top,ale chvalabohu na mne kaderníčka nechcela iba zarobiť a vysvetlila ako to bude vyzerať
Zosvetlenie by bola cesta ...lenže ja som dosť bledá,mne svetle farby nesedia. Čiže farbim😀.....už cca 10r a ešte chvíľu vydržím,potom si nechám tie sive. A nejaký pekný zostrih.
Ešte môžeš pozrieť henu,ale ja si nemôžem kvôli práci dovoliť chodiť s kadejakými farebnými pokusmi na hlave,či nechať si odrast farbenie a skúšať henu. Mala som to urobiť počas covidu,škoda,že som to vtedy neriešila😔
@terezka1947 no ako ja nemam este celu hlavu sedivu ale teda je ich uz dost
Mam povodne hnede vlasy a melir od 30ky, teraz uz mam sediny a chodin na doplnenie cca 6-8t, zavisi od rocneho obdobia, vidno to menej plus mam stastie ze sediviem do biela. Z takych tmavych vlasov na blede to bude trvat vyse roka a bohbie ci by ti aj pristali.
Väčšinou keď ženy začnú mať šediny chodia na melir,tie šediny sa v melire stratia a práveže nemusíš chodiť na farbenie každý mesiac ,ale stačí melir raz za cca 4 mesiace raz za polroka čiže finančne,sa to u kadernícky vyváži .(som Kadernicka)
Ale samozrejme ,tým že máš takto tmavé vlasy to bude dlhšie trvať,mala som na mysli blondínky ,ktoré boli zvyknuté na farbu .
Väčšinou keď ženy začnú mať šediny chodia na melir,tie šediny sa v melire stratia a práveže nemusíš chodiť na farbenie každý mesiac ,ale stačí melir raz za cca 4 mesiace raz za polroka čiže finančne,sa to u kadernícky vyváži .(som Kadernicka)
@rebekabeka14 presne toto som si o tom kyslela aj ja ale baby tvrdia ze to bude cele zle tak neviem ci ist do toho ci co spravit
@rebekabeka14 presne toto som si o tom kyslela aj ja ale baby tvrdia ze to bude cele zle tak neviem ci ist do toho ci co spravit
@maria898
A pôjdu ti blede vlasy? Nie každej pasujú pokiaľ nieje prirodzená blond a len zosvetluje.Zenam s tmavymi pôvodnými vlasmi to nesedí k pleti, ociam, casto vidno vonku . Este to niektore zostaruje.Skratka vidno, ze je odfarbena a ta farba jej nesedí.Vzdy najlepsie sedi farba ktora nám bola nadelena, max.2-3 odtiene rozdiel.
@maria898 no záleží od toho či si ochotná ísť do zosvetlovania a či sa v tom budeš cítiť dobre .
Nerob si melir mne nevydrzi ani mesiac,prirodzene mam cokoladove,vlasy sedive rastu a v tej blondavej ich je vidno aj tak plus ked to odrastie vyzera to hrozne.Najdi si dobru kadernicku co robi air touch.Hlavne nechod do blond s tvojimi vlasmi lebo sa nedoplatis.
len pridam, ze nejde len o peniaze, ak si das zosvetlit vlasy, tak ti tak zjemneju, ze pri cesani budes plakat, tak tazko pojdu rozcesat, vlastna skusenost. Na toto ta ziadna kadernicka neupozorni. A plus farba sa vymyva velmi rychlo, take pekne od kadernicky je to iba chvilu.
len pridam, ze nejde len o peniaze, ak si das zosvetlit vlasy, tak ti tak zjemneju, ze pri cesani budes plakat, tak tazko pojdu rozcesat, vlastna skusenost. Na toto ta ziadna kadernicka neupozorni. A plus farba sa vymyva velmi rychlo, take pekne od kadernicky je to iba chvilu.
@anonym_3cc85e myslím si,že správna Kadernicka upozorní. Dobrá Kadernicka by nemala celkovo zosvetlovat vlasy bez osobnej konzultácie kým nevidi a nedrží vlasy na živo . Ja osobne od zosvetlovania odhováram,keď vidím ,že klientkine vlasy to nezvládnu ,alebo že nie je o tom stopercentne presvedčená .
@maria898 chapem ta, ja si melir davam robit, ale aj tak casom vlasy vyrastu a musim ist znovu. Ja chodievam tak cca raz za 3 mesiace. Tiez sa mi este nechce babkoviet.
@maria898 pomoze to na chvíľku. Ja osobne chodím na melir 2x do roka ale ako šediny pribúdajú budem musieť častejšie. Už asi po mesiaci mi vidieť šediny ale záleží aký si dám toner, ten to pekne skryje. A v podstate idem do takej svetlej blond že to zaniká ale ešte nemam toľko sedin aby to úplne splinulo. Takze ak máš viac hnedých vlasov budú šediny videt pri dorastani. Ale za mna to vyzerá lepšie ako šedivé odrastu na hnedej hlave.
@minenkaa ale vizera to ako melir,a ked budes mat celu hlavu budes ako blondynka.Kedy si som dokonca citala,ze odtien sedin siel do mody.
@vladuska20 ved mama sa ma furt pýta ,či mám nový melir
@vladuska20 ved mama sa ma furt pýta ,či mám nový melir
@minenkaa ja uz mam tiez sediny,ale prefarbujem si vlasy tak raz za niekolko rokov,to ma chyti taky osial z dlhych na kratucke a z hnedych na blond alebo ciernu.
Takto nejak hoci na fotke to zas az tak nevidno
@maria898 tebe bude stačiť sprej na šediny, alebo toner od kaderníčky.Ked melír tak nie blond, ale bledsia hned a na husto, ryšavá niečo čo pôjde k tvojej farbe.Ty más málo sedin.
Takto nejak hoci na fotke to zas az tak nevidno
@maria898 presne takto to mám aj ja. Mám 37 rokov, čakám tretie dieťa a vôbec tých pár šedivých vláskov neriešim. Normálne s nimi žijem. Nikto ti detailne nebude skúmať vlasy. Ani ja si to na druhých nevšímam. Skôr zaujme úsmev a výraz tváre.

@maria898 ja neviem, hovoria, že to vraj pomáha, ale podla mňa je to hrozne časovo a aj finančne náročné, pretože raz za polroka je nutné melír doplniť, ale podla mojich skúseností je to nutné už po nejakých 2-3 mesiacoch, určite to nevydrží polroka a tie odrasty su potom naozaj veľmi viditeľné. Skôr nejaké vodičky na podporu prirodzenej farby