Môže pravidelné používanie suchého šampónu ovplyvniť zdravie?
Ahojte, používam suchy šampón 1 do týždňa väčšinou v stredu večer alebo štvrtok ráno a v sobotu alebo v nedeľu si umyjem vlasy. Zaujíma ma môže mať také používanie šampónu nejaký zlý vplyv na zdravie nie hned ale casom? Napríklad ze ma bude dusiť alebo dostanem astmu alebo ze sa tým raz zadusim práškom co mi ostane na vlasoch lebo úplne všetko nevycesete.
Nie a ako sa da zadusit casom, tak to si fakt neviem predstavit akoze o tri roky sa zadusis? 😬
Podľa toho čo píšeš už by som tu byt asi ani nemala. Suchý šampón používam roky a moje zdravie je viac než dobré.
pri podobnych prispevkoch si pripadam neskutocne genialna a moje sebavedomie stupa zavratnou rychlostou .. ako moze mat niekto tak nizke IQ a plozit az tak stupidnu otazku? ako ze eistuju simple ludia - ok ved stava sa ..ale az tak? a to dokazes zapnut internet , prihlasit sa na fora a dokonca aj pisat?
a nie niesom zla .. len som sa nahlas zamyslela nad zivotom
Pokiaľ si ho nesypeš do nosa tak nie.
Ak pouzivas suchy sampon mala by si ho este v ten den z vlasov umyt, mozes si tak akorat privodit svrbenie pokozky hlavy, zanesenu pokozku hlavy, upchate pory, viac mastiace sa vlasy..
Ked pouzivas sucheho samponu az take mnozstvo ze sa obavas vdychnutia a udusenia, radsej vyhladaj skusenu kadernicku ktora ti s tak mastiacimi vlasmi pomoze..
Ja ak pouzijem suchy sampon niektore rano, vecer vlasy umyvam, neidem s tym ani spat. Jemine, chudak tvoja pokozka hlavy ze musi cakat az do vikendu.
maximálne ak by si ho používala príliš často tak ti môže na to zle reagovať pokožka hlavy

si robis srandu?