icon

Môže pravidelné používanie suchého šampónu ovplyvniť zdravie?

2. apr 2025

Ahojte, používam suchy šampón 1 do týždňa väčšinou v stredu večer alebo štvrtok ráno a v sobotu alebo v nedeľu si umyjem vlasy. Zaujíma ma môže mať také používanie šampónu nejaký zlý vplyv na zdravie nie hned ale casom? Napríklad ze ma bude dusiť alebo dostanem astmu alebo ze sa tým raz zadusim práškom co mi ostane na vlasoch lebo úplne všetko nevycesete.

ukgirls
2. apr 2025

si robis srandu?

petamich
2. apr 2025

Nie a ako sa da zadusit casom, tak to si fakt neviem predstavit akoze o tri roky sa zadusis? 😬

bessie12
2. apr 2025

Podľa toho čo píšeš už by som tu byt asi ani nemala. Suchý šampón používam roky a moje zdravie je viac než dobré.

ukgirls
2. apr 2025

pri podobnych prispevkoch si pripadam neskutocne genialna a moje sebavedomie stupa zavratnou rychlostou .. ako moze mat niekto tak nizke IQ a plozit az tak stupidnu otazku? ako ze eistuju simple ludia - ok ved stava sa ..ale az tak? a to dokazes zapnut internet , prihlasit sa na fora a dokonca aj pisat?
a nie niesom zla .. len som sa nahlas zamyslela nad zivotom

januska12323
2. apr 2025

Pokiaľ si ho nesypeš do nosa tak nie.

autor
2. apr 2025

@ukgirls
@petamich
@ukgirls ja neviem ako sa dá tým zadusit zaujíma ma ci je ti pravda. A toto nieje z mojej hlavy ale z hlavy mojej mami zdalo sa mi to ako úplná somarina ale som si povedala ze zono sa mýlim

kristie571
2. apr 2025

Ak pouzivas suchy sampon mala by si ho este v ten den z vlasov umyt, mozes si tak akorat privodit svrbenie pokozky hlavy, zanesenu pokozku hlavy, upchate pory, viac mastiace sa vlasy..
Ked pouzivas sucheho samponu az take mnozstvo ze sa obavas vdychnutia a udusenia, radsej vyhladaj skusenu kadernicku ktora ti s tak mastiacimi vlasmi pomoze..
Ja ak pouzijem suchy sampon niektore rano, vecer vlasy umyvam, neidem s tym ani spat. Jemine, chudak tvoja pokozka hlavy ze musi cakat az do vikendu.

nikpa
2. apr 2025

@ukgirls úplne zdieľam tvoj názor a bohužiaľ často si na tomto fóre kladiem rovnaké otázky. Asi by som sem mala prestať chodiť nech tu neosprostiem aj ja 😅

oli18
2. apr 2025

Autorka, mozno ma tvoja mama Baleu, ja ju mam a je to hnus. Pouzivam ju len obcas a idem sa zadusit, ako ma drazdi na kasel. Pritom nie som astmaticka. Idem ho vyhodit. Tento nedoporucujem nikomu.

lenocka335
6. apr 2025

maximálne ak by si ho používala príliš často tak ti môže na to zle reagovať pokožka hlavy