Môžem použiť mesiac starú farbu na vlasy?
Zostala mi nejaká farba na vlasy tak som si ju nechala a chcela som ju použiť na odrasty. Už je to ale mesiac môžem ju ešte použiť?
Ani nahodou... chemicka reakcia na vzduchu... nepouzila by som ani na druhy den, nieto este o mesiac
nie, uz je zooxidovana, treba miesat len trochu ak to nechces cele pouzit.
Nikdy neodlkadaj a urcite nedavaj na vlasy. Bohvieco aka chemicka reakcia tam za mesiac prebehla. To uz hadam ani farba nie je.
Keď si chces nechať farbu na 2x,tak si namiesaj len polovicu z tuby a polovicu z ustalovaca
To by bolo v pohode, ak by si ju nechala v tube. Ale už namiesanu nepoužívaj.
Kedze farba obsahuje peroxid ktory vzduchom vyprcha je to nepouzitelne. To len vyhodit .
Toto.robioa.nieledy.moja mama.ze.farbu neminula askladovala.v chladnicke.smrdelo.to ako.tchor nechytalo to.dobre lebo proste ten peroxid odtial vyprcha.zahod to a kup si novu.nabuduce ak vies ze.polka.staci zarob si do sklenenej misky polku farby s polkou aktivatora.a.zvysok ale nezamiesany mozes kludne ten mesiac skladovat.
To nebolo naschvál, ostrihala som si vlasy a akosi som automaticky zamiešala dve farby ako pred tým. A ďakujem za rady, rovno ju idem vyhodiť 🙂

Nepouzivala by som. Nova stoji par euro.