Môžem si dať tetovať obočie počas dojčenia?
Ak žena dojčí, nemoze ísť na tetovanie obočia? Ani na normálne tetovanie? Všade píšu inak.
Tak sa pýtam aj tu 😁🙈
Pmu sa pri dojceni neodporuca.
Moja PMU počas dojčenia nerobí, lebo hormóny nie sú ustálené a že by nerucila za výsledok.
Ja som si to len chcela potvrdiť, pretože kamoška teraz porodila a nedá si povedať, že sa to nesmie keď dojčí ešte .. a ja som ešte len tehotná 😁
Ono nie ze “nesmie” - nemalo by sa, je to len odporucanie. Ale kazdy je zodpovedny sam za seba 🤷♀️ mimochodom, podpisuje sa formular, v ktorom vyhlasujes, ze nie si tehotna, nedojcis a si si vedoma vsetkych rizik…
Ved smie. Nie je to nebezpecne ani to neovplyvni kojenie. Len to proste nemusi spravne chytit. A asi sa jej nechce chodit kazdy mesiac na dorabku ci?
Nie, nechytí ti to. Ja som bola 6 mesiacov po dojčení a aj tak mi to zle chytilo..
Ako kozmeticka ti vravím ze sa to neodporúča,. Nakoľko obocie nemusí chytiť dobre, môže skôr vypadať...všetko je to vplyvom hormónov...takisto ako farba na vlasy, gélové nechty, umelé riasy...môžu držať, nemusia...

Nemalo by sa, ale su tateri, ktorym je uplne u prdele, ci ti to tetovanie dobre chyti, ci nechytis infekciu, alergicku reakciu, nedajboze nejaku hepatitidu… tak si zvaz, ako velmi je pre teba dolezite tetovanie prave teraz a hladaj tatera podla svojich preferencii.