icon

Možno zvrátiť plešatosť pomocou masáží a olejčekov?

28. feb 2025

Dobrý večer.
Partnerovi sa robí v strede hlavy plešinka. Vidím na ňom, že ho to dosť trápi. Jeho otec ani dedko plešinu nemajú.
Moja otázka je, dá sa zvrátiť plešinka s olejčekmi a masážmi? Videla som video, kde si chlap denne masíroval hlavu s nejakým olejčekom a valčekom a na koniec mal hustejšie vlasy, čiže zmizla aj pleš. Neverím všetkému, čo vidím na internete. Preto ma zaujímajú reálne skúsenosti, či je to možné.

joesvk
28. feb 2025

Normálne nech si našetrí na transplantáciu.V dnešnej dobe bežné.

domkakvet
28. feb 2025

Ved mu mozes skusit pomasirovat hlavu a budes vidiet, ci to funguje, ak nie, tak sa bude aspon citit lepsie

joannita
28. feb 2025

Poznám veľmi veľa plesatych mužov, ktorí sú veeeelmi sexy. Skôr by bolo lepsie keby zmenil nastavenie....
Olejčeky nepomôžu samozrejme, ide o hormonálne zmeny.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
petamich
28. feb 2025

Nie olejceky, sampony, kury, ...nic nepomoze, je to skratka hormonalna vec, moj svokor ma sice sedive ale huste vlasy a moj muz ma redsie a redsie a plesinka sa mu spravila, tiez ho to kus trapi 🤷‍♀️ posielam ho do Turecka 😂 nechce ist, tak asi ho to az tak netrapi a fesak je stale

tramtada31
28. feb 2025

Takto, máš rôzne druhy plešatosti. Ak rodina z oboch stran má vlasy, asi to nebude podmienené geneticky a bude sa to dat riesit. Treba navstivit trichologa a nastaviť liecbu podľa konkrétneho problemu.

autor
28. feb 2025

@kittykat22 hej aj ten na tom videu to robil s takým pichlavým valčekom a ešte k tomu nejaké olejčeky. Alpecin šampón používa, ale je z toho sklamaný. Má z toho suchú a podráždenú pokožku hlavy.

Ja ani netvrdím, že nie je fešák. Mne by nevadilo aj keby má len jeden vlas na hlave. Nepýtam sa na to kvôli sebe, aby sa mne páčil. Ale všímam si, že mu to prekáža a je z toho občas nešťastný. Na transplantáciu sa len veľmi ťažko našetrí, sú aj dôležitejšie veci kam dávať peniaze..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
hopsas
28. feb 2025

Ale prosím ta, masírovanie nepomáha. Žiadne olejčeky. To sú hormóny predsa. Na to mu nijaká vodička nepomôže. Moji traja kolegovia už boli v Turecku aby im nastrelili vlasy a majú to parádne. Jedine toto je cesta.

lubossi
1. mar 2025

No a pre tých čo sa im nechce ísť do Turecka, tak to robia v BA, KE a Piešťanoch. Budapešti aj Prahe.