Možnosti využitia prázdnych obalov Essence kosmetiky
Predtým v nich bola báza. Na tvar a primer. Takéto pumpičku. Viem to nejak využiť? Viem si napríklad aj vyrobiť primer? Alebo podobný gél, pletove sérum ako je na foto? Mám také prázdne aj od tejto značky. Aj to serum z tou pumpičkou na stlačenie a aj to kde je ten dávkovač..

Napíš si do Google "Sérum na tvár DIY" a vyhodí ti to množstvo druhov, ktoré si môžeš vyrobiť doma (účinnosť, ingrediencie, postup).
@emma2782 ďakujem za radu. Pozerám to a popravde nečakala som také “ingrediencie” 😳😳 teda, asi tie fľašky a kvapátka vyhodim.. alebo možno nájdem niečo jednoduchšie diy
Môžeš to darovať do tých detských montessori dielni, do umeleckých skol alebo ujovi, ktorý robí zlaté písmenká na náhrobné kamene.
A čo si čakala že z čoho skladaju tie séra? 🤦♀️
Otočím flaštičku zozadu je zoznam z čoho sa sérum skladá, kompletne všetky látky.
Veď tie séra, krémy, primery sa skladajú s kozmetických látok a zložiek nie z niečoho čo je bežne dostupné pre každého.
To by sme si potom doma každá vyrábali svoju kozmetiku 😁😁
Mozes si vyrobit rozmarinovu vodu na vlasy, s tym kvapkadlom sa ti bude dobre nanasat
@nika_val nemusíte mudrovať, ja som z toho nemala v pláne vyrábať kvalitnú profesionálnu diy kozmetiku 🤣🤣🤣 len niečo napríklad na hydratáciu alebo tak. Nechcete ešte povedat, že by som si chcela vyrobiť presne ten istý produkt čo som kúpila ? 🙄🤦🏻♀️
Autorka, prepáč že je to mimo témy ale ako sa ti podarilo tie kvapkatka vyčistiť?
Ja som reagovala na to čo si napísala že si nečakala také "ingrediencie"
Preto som sa spýtala že čo si čakala 😀