icon

Najjemnejšia technika presvetlenia vlasov

3. jan 2026

ahojte,
ako sa volá nejaká najjemnejšia technika presvetlenia ? mám hnedé (viac svetlo ako tmavé) vlasy a rada by som si dala presvetliť pár pramienkov, ale keď pozerám fotky balayage tak mám pocit, že budem viac blond ako hneda a to vobec .. alebo mi odporucate este vlasy nefarbit a dat si len nejaky fresh cut?

Najjemnejšia technika presvetlenia vlasov
anonym_82ce39
3. jan 2026

@anonym_autor air touch, mikromelír

anonym_ae5851
3. jan 2026
@anonym_82ce39

@anonym_82ce39 to dopadne úplne ako blondína

anonym_82ce39
3. jan 2026
@anonym_ae5851

@anonym_82ce39 to dopadne úplne ako blondína

@anonym_ae5851 nie nedopadne. Stačí si pred s kadernickou vysvetliť ako si to praje

lenik98
4. jan 2026
@anonym_82ce39

@anonym_ae5851 nie nedopadne. Stačí si pred s kadernickou vysvetliť ako si to praje

@anonym_82ce39 pri tých technikách sa nahusto presvetlia vlasy...

Autorka - kutraj internet - približné fotky tvojej predstavy aby si nemusela riešiť hodinu tvoju predstavu ale mala ju k dispozícii na fotke

anonym_82ce39
4. jan 2026
@lenik98

@anonym_82ce39 pri tých technikách sa nahusto presvetlia vlasy...

Autorka - kutraj internet - približné fotky tvojej predstavy aby si nemusela riešiť hodinu tvoju predstavu ale mala ju k dispozícii na fotke

@lenik98 som kaderníčka, viem aké techniky sú to 🤣

simca06022011
4. jan 2026

treba si najst fotku ako to chces... melir sa da spravit na milion sposobov, aj balayage sa da srpavit tmavsie /svetlejsie.. melir sa dat tonovat... kadernicky na to maju kopu sposobov :D
Inak ak tato foto je tvojich vlasov = tak mas tmave vlasy, to nie je svetlo hneda. A do toho by sa balayage aj hodila ale musi to vediet kadernicka urobit, lebo videla som aj fakt nepodarene vlasy potom.

midka
5. jan 2026
@anonym_82ce39

ja som si takto davala x rokov-2x do roka melir,, taky jemny ,, nemam moc huste vlasy mne to celkom stacilo, presvetlilo, vyzeralo to tak prirozdzene ako od slnka, vobec tam neboli vidno tie odrasty,, v pohode na 2x do roka,, teraz mam choru kadernicku,, normalne sa neviem odhodlat k inej,,,,takze chapem obavy,,, a aby som nezabudla,, len tak som minule skocila do jednehho kadernictva,,, kde som som sa spytala, co by som potrebovala,,, urcila mi, ze zrejme mikromelir,,, a cena 150€ skoro som odpadla,, neviem, ake maju ine ceny,, toto je diametralne ina cena od mojej,,, a vizitku som hodila do kosa
@anonym_82ce39

o__o
5. jan 2026

Ja mam na tmavohnedych vlasoch taku tmavsiu blond balayage, vobec to nemam take svetle.. ved si mozes vybrat farbu 🙂 uz som mala aj červenú balayage

anonym_82ce39
5. jan 2026
@midka

ja som si takto davala x rokov-2x do roka melir,, taky jemny ,, nemam moc huste vlasy mne to celkom stacilo, presvetlilo, vyzeralo to tak prirozdzene ako od slnka, vobec tam neboli vidno tie odrasty,, v pohode na 2x do roka,, teraz mam choru kadernicku,, normalne sa neviem odhodlat k inej,,,,takze chapem obavy,,, a aby som nezabudla,, len tak som minule skocila do jednehho kadernictva,,, kde som som sa spytala, co by som potrebovala,,, urcila mi, ze zrejme mikromelir,,, a cena 150€ skoro som odpadla,, neviem, ake maju ine ceny,, toto je diametralne ina cena od mojej,,, a vizitku som hodila do kosa
@anonym_82ce39

@midka tiež mám za mikromelír také ceny, no všetko sa odvíja podľa dĺžky a hustoty vlasov. Keď robím blond tak nad tým strávime aj 4hodiny na kratších vlasoch

midka
5. jan 2026
@anonym_82ce39

@midka tiež mám za mikromelír také ceny, no všetko sa odvíja podľa dĺžky a hustoty vlasov. Keď robím blond tak nad tým strávime aj 4hodiny na kratších vlasoch

@anonym_82ce39 aha,, no mne sa to zda dost,, a ako citam, aj podla tej doby upravy,, nie je to vobec to,, co by som chcela...., ale tak autorka ma zas o nejake info navyse 🙂