Najkrajšie mužské parfémy
Ahojte, ktory alebo ktore mužske vône su pre vas najkrajšie?
Manzel bude mat sviatok a chcem mu kupit nejaku peknu, sviezu, cistu vonavku.
Dakujem za tipy 🙂
Versace Pour Homme..nádherná vôňa, teda pre mňa a manželovi sa páčila tiež, prosil si ju potom ešte na Vianoce keď ju minul 🙂
ak niečo lacnejšie tak aj v Oriflame sú krásne vôňe a aj celkom dobre držia, napr: Eclat Homme, Possess The Secret Man, Excite Force.
Za mňa Million
Pridavam sa, Paco Rabanne 1 million
Dior Fahrenheit a Dior Savage, ale dostal vzorku Versace Eros Flame a tiež je fajn.
Mne osobne sa napr 1 million nepáči 🙂 a Dior Fahrenheit? Alebo tu Vercase skus ovonat, ona ma taký citrusový zakladá. A ešte sme skúšali Armani Acqua Fi Gio.
konkrétne eclat homme? lebo je tých eclatov viac, mne sa páči len tento 🙂
Tak urcite ani Hugo Boss Bottled nesmie chybat medzi topkou,to je ikona.
@maminkadeticiek pozerám akurát aj na túto. Je svieža? Lebo pozeram, ze zaklad je vanilka a tp ja nemusim 🙂 Ja mam asi 6 parfemov a manžel strieda tie 2 dior tak pozerám ešte po niečom na striedačku.
@katka2602 Nie,ak hladas sviezu tak tuto by som neodporucala.Nie je sice zdaleka tak tazka ako Fahrenheit od Diora (hoci ja Fahrenheita mozem) ale je to skor taka elegantna,jemne sladsia panska vona.Muzna elegantna prijemna ale nie lahka a svieza.To by som skusila skor inu.
@maminkadeticiek ďakujem, tak to potom nie. Ja som si na Dior Fahrenheit už zvykla aj manžel, všetci ho chvália a pýtajú akú má voňavku 🙈. Ale občas to chce zmenu a hlavne v lete.
@katka2602 Skus ovonat Aqua di gio Profondo od Armani.Uvidis.To by sa ti mohlo pacit.To je svieza ostra cista panska vona.Dost vyrazna a dlllho vydrzi.
dior higher energy
Môj používa roky rokúce Versace Fraiche ,je svieža ,a vonia od nej všetko,aj obliečky,aj byt.Pekna nevtierava a sexi 😛
jean paul gaultier le male , u nas topka

Ja neviem ci je to vhodná na sviatok, ale jediná vôňa, ktira sa mi páči na mužovi, aj mojom, aj keď zacitim vonku. Je od LR classic modrá.