icon

Najkrajšie mužské parfémy

19. mar 2025

Ahojte, ktory alebo ktore mužske vône su pre vas najkrajšie?
Manzel bude mat sviatok a chcem mu kupit nejaku peknu, sviezu, cistu vonavku.
Dakujem za tipy 🙂

kavasmliekom
19. mar 2025

Ja neviem ci je to vhodná na sviatok, ale jediná vôňa, ktira sa mi páči na mužovi, aj mojom, aj keď zacitim vonku. Je od LR classic modrá.

1angelika
19. mar 2025

Versace Pour Homme..nádherná vôňa, teda pre mňa a manželovi sa páčila tiež, prosil si ju potom ešte na Vianoce keď ju minul 🙂

ak niečo lacnejšie tak aj v Oriflame sú krásne vôňe a aj celkom dobre držia, napr: Eclat Homme, Possess The Secret Man, Excite Force.

dettilv
19. mar 2025

Za mňa Million

vikusjk
19. mar 2025

Pridavam sa, Paco Rabanne 1 million

katka2602
19. mar 2025

Dior Fahrenheit a Dior Savage, ale dostal vzorku Versace Eros Flame a tiež je fajn.

autor
19. mar 2025

@katka2602 ma Dior savage, ale toto je pre mna strasne silna, tazka vona, chcela by som mu kupit nieco sviezejsie
@1angelika eclat ma tiez, ale ze je prilis obycajna povedal :D

autor
19. mar 2025

@vikusjk musim skusit ovonat tu 1 million
@dettilv

katka2602
19. mar 2025

Mne osobne sa napr 1 million nepáči 🙂 a Dior Fahrenheit? Alebo tu Vercase skus ovonat, ona ma taký citrusový zakladá. A ešte sme skúšali Armani Acqua Fi Gio.

1angelika
19. mar 2025

konkrétne eclat homme? lebo je tých eclatov viac, mne sa páči len tento 🙂

maminkadeticiek
19. mar 2025

Tak urcite ani Hugo Boss Bottled nesmie chybat medzi topkou,to je ikona.

katka2602
19. mar 2025

@maminkadeticiek pozerám akurát aj na túto. Je svieža? Lebo pozeram, ze zaklad je vanilka a tp ja nemusim 🙂 Ja mam asi 6 parfemov a manžel strieda tie 2 dior tak pozerám ešte po niečom na striedačku.

maminkadeticiek
19. mar 2025

@katka2602 Nie,ak hladas sviezu tak tuto by som neodporucala.Nie je sice zdaleka tak tazka ako Fahrenheit od Diora (hoci ja Fahrenheita mozem) ale je to skor taka elegantna,jemne sladsia panska vona.Muzna elegantna prijemna ale nie lahka a svieza.To by som skusila skor inu.

katka2602
19. mar 2025

@maminkadeticiek ďakujem, tak to potom nie. Ja som si na Dior Fahrenheit už zvykla aj manžel, všetci ho chvália a pýtajú akú má voňavku 🙈. Ale občas to chce zmenu a hlavne v lete.

maminkadeticiek
19. mar 2025

@katka2602 Skus ovonat Aqua di gio Profondo od Armani.Uvidis.To by sa ti mohlo pacit.To je svieza ostra cista panska vona.Dost vyrazna a dlllho vydrzi.

alenka58
19. mar 2025

dior higher energy

zuzik1407
20. mar 2025

Môj používa roky rokúce Versace Fraiche ,je svieža ,a vonia od nej všetko,aj obliečky,aj byt.Pekna nevtierava a sexi 😛

danielaaa212
20. mar 2025

jean paul gaultier le male , u nas topka