Najlepší BB krém a korektor pre suchú pleť
Ahojte viete mi prosím odporučiť BB krém a korektor na suchú pleť? Samozrejme používam kyselinu hyaluronovú krem cerave a ako podkladové bázu nyx face Glue primer aj seting sprej. No makeup mi vždy spraví žmolky 😕 aj pravidelne exfoliujem
@anonym_autor zmolky alebo šupiny? Produkty niekedy nepasuje s makeupom ktorý používaš, vtedy zozmolkuje. Ak sa ti par hodinách urobia na tvari šupiny, koža je najpravdepodobnejšie nedostatočné hydratovana.
@domiklik no skôr také žmolky a šupinky iba na nejakých miestach. Len tieto produkty spolu používam asi 2 roky doteraz bolo vserko oka. Len aj keď si dám make up tak je extrémne vidno.
no dobre a aký makeup používaš?
ale žmolky sú naozaj od podkladu ...
no dobre a aký makeup používaš?
ale žmolky sú naozaj od podkladu ...
@biba_18 tento, mám ho doporučený od kozmetičky. Mne sa nerobia len žmolky ale aj šupinky
no ... podklad máš na vodnej báze, makeup na silikonovej ...
na suchú pleť by som ja dala nejaký makeup na vodnej báze, ale ak ti ho navrhla kozmetička, tak skús nanášať makeup až keď bude primer úplne vysušený ... a skús možno aj spôsob nanášania makeupu zmeniť
a to že ti to doteraz fungovalo - vieš, pleť sa mení - to môže byť fakt všeličo prečo to teraz nefunguje ☹
no ... podklad máš na vodnej báze, makeup na silikonovej ...
na suchú pleť by som ja dala nejaký makeup na vodnej báze, ale ak ti ho navrhla kozmetička, tak skús nanášať makeup až keď bude primer úplne vysušený ... a skús možno aj spôsob nanášania makeupu zmeniť
a to že ti to doteraz fungovalo - vieš, pleť sa mení - to môže byť fakt všeličo prečo to teraz nefunguje ☹
@biba_18 no len ja makeup nechcem už používať 😄 preto sa pýtam na odporučenie na bb krém nejaky mierne krycí
@anonym_autor skin75, missha, erborian. shiseido sports
Ja som spokojna s tymto - BB Bourjois Healthy Mix
Určite erborian, ako tu už spomínali vyššie. Najlepší CC krém. Krásne zjednotí. Ako som ho objavila, nepoužívam žiadny make up. Nanáša sa prstami, si štetcom nie, keďže s ním dobre nespolupracuje.
avene hydrance bb riche spf 30
https://www.notino.sk/avene/avene-hydrance/p-15...
A korektor aj cartrice fajn, nesusi
https://www.notino.sk/catrice/true-skin-tekuty-...
Určite erborian, ako tu už spomínali vyššie. Najlepší CC krém. Krásne zjednotí. Ako som ho objavila, nepoužívam žiadny make up. Nanáša sa prstami, si štetcom nie, keďže s ním dobre nespolupracuje.
@drobecbobo tak tá cena je pre mňa moc prestrelená
@drobecbobo tak tá cena je pre mňa moc prestrelená
@anonym_autor aj ja vždy vyhliafam akciu. Je drahý aj podľa mňa, ale ak ho kúpiš v akcii a okrem toho, vydrží naozaj dlho.
Zrelej pleti už make up veľmi nelichotí, takže som hľadala alternatívu.
Tento CC krém mi vydržal 7 mesiacov.
@anonym_autor aj ja vždy vyhliafam akciu. Je drahý aj podľa mňa, ale ak ho kúpiš v akcii a okrem toho, vydrží naozaj dlho.
Zrelej pleti už make up veľmi nelichotí, takže som hľadala alternatívu.
Tento CC krém mi vydržal 7 mesiacov.
@drobecbobo
A kryje aspoň trošku ten cc cream erborian? Ďakujem
Prípadne viete poradiť aj kolektor, bázu pod makeup keď už mám po 30 tke a mám problém s rozšírenými pormi. Ďakujem

@anonym_autor zmolky alebo šupiny? Produkty niekedy nepasuje s makeupom ktorý používaš, vtedy zozmolkuje. Ak sa ti par hodinách urobia na tvari šupiny, koža je najpravdepodobnejšie nedostatočné hydratovana.