Najlepší epilátor, ktorý vytrhne všetky chĺpky
Ahojte, mám taký problém, epilator mi neberie všetky chĺpky na nohách, vždy tam niečo ostane a to si ich epilujem hodinu 😕 prosím poraďte s akým ste spokojné,ktorý berie všetky chĺpky…mám Philips series 8000…. Ďakujem
Ja myslim ze ziaden nebude taky, ze prejdes raz, a pokosi vsetko do hladka… inak zavidim vsetkym zenam, ktore mozu pouzivat epilator a netrpia zarastajucimi chlpkami 😩
Mamstary braun je super a novsi philips ten je otrasny . Nikdy nevytrhne vsetky chlpky kopu ostava a to chodim hore dolu po nohe.
@vanilkovazmrzka mne este nikdy chlp nezarastol.
@jarmila2010 ja s tym braunom prejdem teda rychlo no ja pouzivam len po kolenA spodnu cast noh a vydrzi mi to dlho lebo vidno ze berie korienky ale ten philips korienky tak kvalitne nevytrhne ak chlpy ostavaju preto lezi v supliku. Kulivala som ho preto ze mal vymenne hlavice ze ho pouzijem aj na intimne miesto a pod pazuchy no ani tam to neoholi. Takze tam ziletku pouzivam muzsku
@slavomira236 ja som,uz zase, nato leniva sa depilovat😅...posledny sme kupovali mozno5-6rokov dozadu a pouzivam ho,uz len na holenie..a aj muz...ten ma este starsi so sebou v robote..a ja som sa musela depilovat aj zo zadu na stehnach...plus vzdy som si aj okolo bikin depilovala..takze,hodina to bola urcite..ale zase,pekne chytalo tie chlpky a tuto znacku pouziva,uz 25rokov(prvy strojcek som si kupila este v Nemecku za marky :D )...a vzdy som jej zostala verna
@slavomira236 presne s týmto mám problém, že vôbec nezoberie všetky chĺpky a to s ním behám hore dole stále a epilujem si len nohy od kolena dole po členky, dneska mi to trvalo veľmi dlho 😕 prosím aký tip braun máte ?
https://www.notino.sk/braun/silk-epil-3-3270-ep... ja mam este tento...ale ako pisem,uz je to stary model...skus pozriet cez heureku epilatory braun podla recenzii..urcite je nieco lepsie na trhu
Ja mám Braun, kupovaný tak 8 - 10 rokov dozadu, je super, nemám pocit, že by niečo vynechával.
Tiez mam Braun, urcite vyse 10 rocny a pekne berie vsetko. Akurat je teda dost hlucny.
mna nikdy ziadny nesklamal...preto sme zostali verni tejto znacke...ale urcite su dnes lepsie verzie,ako pred par rokmi...skus popozerat recenzie a tak vyberat..plus si urci funkcie,kt chces,aby mal

kopec rokov pouzivam,len znacku braun...s nou som bola spokojna..ale rovnako je to na dlhsie...neodepilujes sa za polhodinu