icon

Najlepší kompaktný púder pre mastnú pleť

2. sep 2025

Ahojte.
Mám mastnú pleť s rozšírenými pórmi a chcela by som niečo na zjednotenie pleti a slabšie prekrytie (hutné makeupy na tvári neznesiem).
Aké konkrétne produkty používate vy s rovnakým druhom pleti? Hľadám niečo vhodné ako kompaktný púder/makeup/powder foundation.
Ďakujem za tipy

miss_foxy
2. sep 2025

Mám mastnejšiu pleť a používam make-up Revlon ColorStay a za mňa asi naj čo som mala. Prikladám foto.

miselka257
2. sep 2025
@miss_foxy

Mám mastnejšiu pleť a používam make-up Revlon ColorStay a za mňa asi naj čo som mala. Prikladám foto.

@miss_foxy toto som kedysi mala, od kedy zmenili zloženie, už nie sú ako predtým 😏

miss_foxy
7. sep 2025
@miselka257

@miss_foxy toto som kedysi mala, od kedy zmenili zloženie, už nie sú ako predtým 😏

@miselka257 prosím a čo používaš teraz? 😊 Ja občas použijem Dermacol Caviar ale ako som bledá, tak to je pre mňa moc oranžové 😏

miselka257
7. sep 2025
@miss_foxy

@miselka257 prosím a čo používaš teraz? 😊 Ja občas použijem Dermacol Caviar ale ako som bledá, tak to je pre mňa moc oranžové 😏

@miss_foxy oranžové? aký odtieň máš? 😀 lebo pale teda č1 je do ružova a č2 je žltý, škoda, že ti nie sú odtieňovo dobré, lebo kryjú výborne, na svadbu som mala a bola som spokojná, vydržal celý deň 😁 no že by zmatňoval by som netvrdila 😂 teraz má dermacol nový make up infinity, je vysoko krycí, mala som, síce odtiene sú zvláštne ale keď sadne je super 😀 treba skúsiť, určite je dobrý na mastnú pleť a vyhovuje mi konzistenčne, no až veľmi kryje, stačí ho máličko a so štetcom rozotierať 😀 no teraz používam čo príde, hlavne mám dobrú podkladovku, tiež od dermacol značky- Matt Control, ale už sa prestala vyrábať, majú ju v dopredaji 🤷🏻‍♀️ občas capnem len púder a idem tak, hlavne keď nie je čas, alebo idem iba cvičiť 😁