icon

Najlepší kondicionér a maska na poškodené vlasy

6. nov 2025

Ahojte, prosím poraďte mi kondicionér a masku na poškodené vlasy takisto aj šampón. Korienky mám skôr mastnejšie ale ten zvyšok vlasov je dosť poškodený..prikladám fotku.

Najlepší kondicionér a maska na poškodené vlasy
slapina
6. nov 2025

s týmto by ti skôr možno vedela pomôcť nejaká dobrá, skúsená kaderníčka. ona ti presne povie, čo je vhodné na tvoje vlasy a čo by im skutočne pomohlo 🙏 ono to je s tými produktmi také celkom individuálne....čo pomohlo inej, nemusí zase tebe. 🙉

veklipo
6. nov 2025

Kerastase. Ale dlhodobo.

autor
6. nov 2025
@slapina

s týmto by ti skôr možno vedela pomôcť nejaká dobrá, skúsená kaderníčka. ona ti presne povie, čo je vhodné na tvoje vlasy a čo by im skutočne pomohlo 🙏 ono to je s tými produktmi také celkom individuálne....čo pomohlo inej, nemusí zase tebe. 🙉

@slapina moja kaderníčka je dobrá, ale keď sa jej na to pýtam tak odpovedá presne takto 😄 že si musím nájsť sama čo je pre mňa vhodné

autor
6. nov 2025
@veklipo

Kerastase. Ale dlhodobo.

@veklipo zatiaľ ho používam dva mesiace- blond absolu, ale strašne mi z toho šampónu mastnejú korienky.

antonka
6. nov 2025

Mám to isté, teda...mala som. Používam šampón Chi infra+ ošetrujúci sprej keratin mist tiež chi ale najväčší rozdiel vidím keď som začala užívať z justu vitaminy - Narosan Green mám aktuálne a hair &nails (vitamíny e,c, biotin, zinok, selén )
Môžeš mi napísať správu keby čosi ☺️

sasitimi17
6. nov 2025

Pantene masky si dávam a ešte balea night taky prípravok na noc si nanesiem na vlasy každý večer

nikha2809
6. nov 2025

U mňa naj kombinácia Alpecin šampón a cerveny Elseve kondicionér, na túto kombináciu som ale prišla náhodne ked mi začali padať vlasy.Ale také ich mam ze ani žehliť netreba uhladene pekne konecne

enmery
7. nov 2025

Ak máš pocit, že Ti tento šampón zaťažuje korienky a mastí, stopni ho. Určite si zaobstaraj čistiaci šampón. Ja som mala také isté vlvlaslen tmavé a dala som si ich dokopy vďaka Kerastase a CHI.

autor
8. nov 2025
@enmery

Ak máš pocit, že Ti tento šampón zaťažuje korienky a mastí, stopni ho. Určite si zaobstaraj čistiaci šampón. Ja som mala také isté vlvlaslen tmavé a dala som si ich dokopy vďaka Kerastase a CHI.

@enmery a čo konkrétne používaš ty?