Najlepší krém na ruky do zimného počasia
Pekný deň mamičky,
v súčasnej dobe, aký je najlepší krém na ruky? Bežne to nepoužívam, ale už mám tak vyštípané ruky od zimy, že ma to bolí, krvavé trhlinky 🙄 mám indulonu a ešte nejaký mixa krém, ale nepomáha mi ani jeden. Existuje niečo, čo máte odskúšané aj s ochranou pred zimou?
Ďakujem za vaše tipy.
Neutrogena fakt topka.
Flexitol
@monikabotosova nečakaj ze jedno dve natretia a krem nepomáha. Musí začať hydratovat z vnútra. Ja keď som mala vysušené ruky trvalo to asi pol roka a natierala som niekoľko krát denne premastnujucim linola feet 50ml
Na noc infadolan.. a cez den stale kremovat hocijakym kremom, po kazdom umyti, pred tym nez ides von.. riady umyvat v rukaviciach, nech jar ich nesusi, ani cistiace prostriedky
Určite masky na ruky na noc,alebo oleje napríklad sipkovy ,z hroznových jadier a rukavice na noc alebo večer pred tv
Moj muz tak robi ,že keď skončí na stavbe nakremuje nahrubo ruky ,dá gumené rukavice a šoféruje v nich domov a doma ešte nakremuje ,niekedy dá masku a v pohode
Biova značka Coop Jednoty.Krem na ruky s včelím voskom .Mavam dopraskane ruky do krvi a nepomohli mi drahé krémy ani Nivea ani Lactacid ani indulona.
@monikabotosova modra Indulona 🥰 mazem stale, hlavne na noc. Mne Neutrogena vobec nepomaha.
@monikabotosova ja som ako ty, väčšinou nepotrebujem krém na ruky vôbec, ale občas ma to chytí (nie vždy je to v zime) a ruky mi až popukajú. A zatiaľ jediný krém, ktorý mi fakt pomohol po pár natretiach bol od Vichy, no už sa nedá zohnať ☹️ teraz som skúsila zasa asi 5 krémov, čo mám doma a jediné, čo ako tak pomohlo bol Lipikar Baume od LaRoche Posay - to síce ani nie je na ruky, no o 80 % už to mám lepšie. A idem si akurát objednať Lipikar krém na ruky - verím, že to bude mať ešte lepší účinok.

do zimy nalepsi Neutrogena, Nori vedia ako chranit ruky v zime