icon

Najlepší odličovač na extrémne citlivú pokožku

3. sep 2025

Ahojte, akú značku odličovača, mlieka/gélu používate na extrémne citlivú pokožku? Výrobky, ktoré som skúšala a boli na citlivú pleť aj z lekárne a drahšie bez parfumácie, tak všetky štípali hlavne na líci a okolo očí. Poprípade ak viete odporučiť aj odličovač na okolie očí, budem rada. Naposledy som mala výrobky od Avene.

hopatko
3. sep 2025
daja07
3. sep 2025

mne najlepsie robi Ruzova voda od Hanusa. Pouzivam na cistenie pleti aj na odlicovanie. Neodlici vodeodolne produkty, ale tie nepouzivam.

lartuna28
3. sep 2025

@anonym_autor ahoj, viem ti poradiť mám tiež s tým problém. Nápis mi kľudne správu 🫶🏽

katrin21
3. sep 2025

Toto je skvele a mozes s tym aj oci

autor
3. sep 2025
@katrin21

Toto je skvele a mozes s tym aj oci

@katrin21 jooj túto micelárku som raz používala a nenormálne ma po nej rezali oči, potom mi dlho aj slzili.

emily_88
3. sep 2025

Neskusala si zmenit dekorativnu kozmetiku? Mna pri 1 spirale hrozne stipali pri odlicovani oci cele cervene podrazdene som ich mala a pri druhej spirale celkom v pohode a pritom odlicovac som mala ten isty.

autor
3. sep 2025
@emily_88

Neskusala si zmenit dekorativnu kozmetiku? Mna pri 1 spirale hrozne stipali pri odlicovani oci cele cervene podrazdene som ich mala a pri druhej spirale celkom v pohode a pritom odlicovac som mala ten isty.

@emily_88 špirálu mám hypoalergennu už dlhú dobu. Z nej ma oči neštípu po odličovani. Štipali ma aj keď som nebola nalíčená a len som si večer vyčistila pleť. Preto som vyradila na chvíľu aj očný krém, či to nespôsoboval, no nie . Bolo to vždy odličovačom 🤷🏻‍♀️ Až ma v noci rezali oči a ráno červené.

katrin21
3. sep 2025
@anonym_autor

@katrin21 jooj túto micelárku som raz používala a nenormálne ma po nej rezali oči, potom mi dlho aj slzili.

@anonym_autor praveze ja som ju zacala pouzivat minuly rok po tom,co som.mala problem s vieckami, svrbeli, odlicovac, co som roky pouzivala ma zacal.stipat....toto mi nevadi a zostala som pri tom...ale! Mozno.si si davala na tampon vela... nesmie byt premokreny aby to stekalo do oci, ale iba vlhky jemne..dost to robi rozdiel. Raz sa mi vylialo viac a nebolo to dobre.
Potom.si este chvalia La roche posay odlicovace baby ,co maju citlive a ekzematicke veci