Najlepší odličovač na extrémne citlivú pokožku
Ahojte, akú značku odličovača, mlieka/gélu používate na extrémne citlivú pokožku? Výrobky, ktoré som skúšala a boli na citlivú pleť aj z lekárne a drahšie bez parfumácie, tak všetky štípali hlavne na líci a okolo očí. Poprípade ak viete odporučiť aj odličovač na okolie očí, budem rada. Naposledy som mala výrobky od Avene.
SVR odličovacie mlieko https://www.vivantis.sk/kozmetika/svr-cistiace-...
mne najlepsie robi Ruzova voda od Hanusa. Pouzivam na cistenie pleti aj na odlicovanie. Neodlici vodeodolne produkty, ale tie nepouzivam.
@anonym_autor ahoj, viem ti poradiť mám tiež s tým problém. Nápis mi kľudne správu 🫶🏽
Toto je skvele a mozes s tym aj oci
@katrin21 jooj túto micelárku som raz používala a nenormálne ma po nej rezali oči, potom mi dlho aj slzili.
Neskusala si zmenit dekorativnu kozmetiku? Mna pri 1 spirale hrozne stipali pri odlicovani oci cele cervene podrazdene som ich mala a pri druhej spirale celkom v pohode a pritom odlicovac som mala ten isty.
Neskusala si zmenit dekorativnu kozmetiku? Mna pri 1 spirale hrozne stipali pri odlicovani oci cele cervene podrazdene som ich mala a pri druhej spirale celkom v pohode a pritom odlicovac som mala ten isty.
@emily_88 špirálu mám hypoalergennu už dlhú dobu. Z nej ma oči neštípu po odličovani. Štipali ma aj keď som nebola nalíčená a len som si večer vyčistila pleť. Preto som vyradila na chvíľu aj očný krém, či to nespôsoboval, no nie . Bolo to vždy odličovačom 🤷🏻♀️ Až ma v noci rezali oči a ráno červené.
@katrin21 jooj túto micelárku som raz používala a nenormálne ma po nej rezali oči, potom mi dlho aj slzili.
@anonym_autor praveze ja som ju zacala pouzivat minuly rok po tom,co som.mala problem s vieckami, svrbeli, odlicovac, co som roky pouzivala ma zacal.stipat....toto mi nevadi a zostala som pri tom...ale! Mozno.si si davala na tampon vela... nesmie byt premokreny aby to stekalo do oci, ale iba vlhky jemne..dost to robi rozdiel. Raz sa mi vylialo viac a nebolo to dobre.
Potom.si este chvalia La roche posay odlicovace baby ,co maju citlive a ekzematicke veci

Toleriane cistiace mlieko od LRP https://etabletka.sk/obchod/la-roche-posay-tole...