icon

Najlepší opaľovací krém pre deti a tínedžerov v spreji

rebcav
9. jún 2025

Viete mi prosím poradiť dobrý krém na opalovanie? Dcérka má už síce 10 rokov, možno by mohla pre dospelákov. Roky používame Biodermu Photoderm Pediatrics, farbou modrý vlani sme mali biely len sa dosť ťažko rozotiera. Niečo v spreji by potešilo 🙂 ďakujem

kamatopo
9. jún 2025

My Cien z lidla už od bábätká. Za nás najlepšia ochrana a to mame naozaj citlivú pokožku a chodíme aj do tropov😉

rebcav
autor
9. jún 2025
@kamatopo

My Cien z lidla už od bábätká. Za nás najlepšia ochrana a to mame naozaj citlivú pokožku a chodíme aj do tropov😉

@kamatopo ďakujem 🙂 faktor prosím ťa? Je detský?

kamatopo
9. jún 2025
@rebcav

@rebcav áno je priamo pre deti - 50 faktor.

kamatopo
9. jún 2025
@rebcav

saxana000
9. jún 2025
@kamatopo

@kamatopo teraz som ho kupila ten sprejovy oranzovy ale.pod.tlakom klasicky ako sprej
ale asi robim nieco zle nech ho trasiem ako chcem drzim uplne rovno aj tak mi nechce striekat rovnomerne a skor iba vyteka z neho mlieko do dlane..

melanta
9. jún 2025
@rebcav

@rebcav mužov syn odkedy s nami chodí na dovolenky, čo je asi od jeho 7 rokov, používa Biodermu mlieko v spreji alebo opaľovaciu hmlu v spreji, nekupujeme detský. Kupujeme faktor 50 alebo aj 30. To číslo totiž nie je sila faktoru, ale označuje dĺžku pôsobenia. Takže či dáš faktor 10 alebo 50, ochrana pred slnkom je rovnaká. Len nižšie číslo musíš častejšie natierať.

kamatopo
9. jún 2025
@saxana000

@kamatopo teraz som ho kupila ten sprejovy oranzovy ale.pod.tlakom klasicky ako sprej
ale asi robim nieco zle nech ho trasiem ako chcem drzim uplne rovno aj tak mi nechce striekat rovnomerne a skor iba vyteka z neho mlieko do dlane..

@saxana000 ja kupujem klasiku. Raz som sa tiež pomýlila a bol to boj. Dáko sme to spomínali, no dávam si odvtedy pozor.

mariynka
9. jún 2025

Podla Inci beauty aplikacie. Nebudem do deti davat chemiu. Alverde vychadza dobre abo badger. Ostatne su cista chemia..

gondyo
9. jún 2025

Takisto biodermu olej v spreji alebo hmlu na opaľovanie, kupujem bez oxidu titaničitého

rebcav
autor
9. jún 2025
@kamatopo

@rebcav áno je priamo pre deti - 50 faktor.

@kamatopo Ďakujem krásne 🙂

rebcav
autor
9. jún 2025
@melanta

@rebcav mužov syn odkedy s nami chodí na dovolenky, čo je asi od jeho 7 rokov, používa Biodermu mlieko v spreji alebo opaľovaciu hmlu v spreji, nekupujeme detský. Kupujeme faktor 50 alebo aj 30. To číslo totiž nie je sila faktoru, ale označuje dĺžku pôsobenia. Takže či dáš faktor 10 alebo 50, ochrana pred slnkom je rovnaká. Len nižšie číslo musíš častejšie natierať.

@melanta ďakujem, to som vôbec nevedela 🙂

rebcav
autor
9. jún 2025
@gondyo

Takisto biodermu olej v spreji alebo hmlu na opaľovanie, kupujem bez oxidu titaničitého

@mariynka
@gondyo ďakujem 🙂

deedol
9. jún 2025

skuste mozno roller (v dm napr. maju), moj 7r sa s tym vie dobre ponatierat.

alebo sprej ma aj la roche posay (anthelios rada)

kacenocka2
9. jún 2025

My máme osvedčené dlhé roky cien Lidl alebo z DM.Majú aj najlepšie ceny