Najlepší prírodný šampón: Aké máte skúsenosti?
Ahojte, ktorý je podľa vás najlepsi šampón na prírodnej báze ?? V súčastnosti je strašne veľa značiek ktoré prezentujú bio eko ale zaujimalo by ma ake máte skúsenosti vy . Vopred ďakujem 🙏🥰
@mirka1996 ahoj, kukni slov. značku Soaphoria , ja som velmi spokojná
https://www.soaphoria.sk/sk/65-prirodne-sampony...
jedine co je najmenej chemicke je sampuch-tuhy sampon .. mne ale osobne nevyhovuje,kedze sa tam pridava kokosovy olej al iny a to mne nerobi dobre... ja somm na no poo metode -no to chce cas kym su vysledky a vacsinou to kazda vzda
@pink_lady naozaj netreba chytať za slovíčka. Na čo?
Autorka .. hľadaj bez silikónov a sulfatov. Takéto produkty majú napr.aj produkty pre kučeravé vlasy na www.kucerave.sk (najmä sekciu šetrné šampóny - low poo).
Inak tuhé šampóny sú super ja mám od SF vyskúšaný a som spokojná.
Skús carpathia herbarium
Ja objednavam z hristina.sk Cenovo ovela lepsie nez ine znacky. Aj sprchove gely a peelingy maju dobre.
Mne najlepsie robi od Kvitok ich sampuch. Ja mam problematicku pokozku na hlave, ten sampuch ma zachranuje, a to mam poskusane vsetko mozne od lekarenskych, drogerkovych, aj prirodnych.

čo si predstavuješ "bez chémie"? lebo už len samotný šampón je chemická zlúčenina a umývanie pracuje na princípe fyzikálno chemickej reakcie...