Najlepší šampón pre extrémne mastné vlasy u detí
Dobrý deň, poraďte mi prosím nejaký dobrý šampón pre extrémne mastné vlasy. Naozaj niečo overené, čo aj pomôže pre 12 ročnú dcéru, ktorá si ráno umyje vlády a na večer ich má extrémne mastné. Ďakujem
No ja by som v tom pripade isla na kozne. Lebo 12 rocna umyje rano vlasy a vecer extremne mastne, tak to je extrem 😃 Inac ak to nie je dlhodobejsia zalezitost, tak vlasy sa mastnia viac ak su vsi.
@sisska96 ďakujem, máte odskúšané? Lebo tieto bežne dostupné v drogériách nám vôbec nepomáhajú..
ja som používala dlho a fungoval
@larinka552 vši nemáme 😀 skôr je to spôsobené tým, že dcéra má predčasnú pubertu..a také nehrozí, že by šla do školy s mastnými vlasmi..
@007marianna007 12 r nie je predčasná puberta.Z lekárne Ducrey
@007marianna007 a kúp jej v DM suchý šampón
@luccija pubertu má od 7 rokov.. potvrdenú od lekára..a s vlasmi má dlhšie problém, len to predtým tak neriešila ako teraz..z DM máme vyskúšané skoro všetky šampóny.. vyskúšame ten z lekárne, ďakujem
@007marianna007 je drahší, ale stačí veľmi málo na prvé umytie nebude peniť na druhé áno.Nenosi čiapky, nefenuje sa príliš vrelym fénom?ja mám tiež mastne vlasy aj dcéra vždy musím mať doma suchý šampón veľký pomocnik.A v puberte to je bežné mne hovorili, že to prejde po puberte, po tehotenstve, ale figu je to taký typ vlasov.Z toho šampónu bude mat pekne leskle hebké vlasy
@007marianna007 ja ho kupujem z Alzy mali nižšie ceny ako v lekárni porovnaj neviem ako teraz
ahoj, a umyva si vlasy samponom 2x? ze nasamponuje, zmyje, nasamponuje a zmyje? ja som sa o tomto sposobe umyvania valsov dozvedela len pred cca 2 rokmi a nechapala som, ako to ze som o tom nevedela skor 🙂
@luccija super, ďakujem pozriem tam aj tam, kde to lepšie vychadza
@007marianna007 https://www.vlaskom.sk/p/kerastase-scrub-energi...
Ja odporúčam robiť vlasové peelingy. Tie od Kerastase mám overené, sú síce drahé, ale super.
Mne pomohlo si umývať vlasy iba čistou vodou bez ničoho aj to co najmenej a na večer som si robila také zábaly, že som si solamyl nasypala na vlasy nechala pod uterákom a potom vycesala. Teraz na starobu mam až moc suché vlasy
@007marianna007 Ja by som kupila nejaky co najjemnejsi. Kazdy sampon umyje vlasy, ale dolezite je nedrazdit zbytocne pokozku.
A treba si uvedomit, ze toto je zrejme hormonalna vec, a to ziadnymi samponmi neskorigujes. Treba casto umyvat, ale tak aby pokozka a vlady vo najmrnej trpeli.
Skuste Eucerin Dermo capillaire, velmi jemny, neparfemovany, nepenivy sampon.
Ja mam tento typ vlasov, jedine, co mi trochu pomoze, je pouzivat taketo zalezitosti - tento loreal oil eraser pred umytim je fajn. Pripadne online kupujem inkey list kyselinu salicylovu na pokozku hlavy, jednak nemam lupiny, jednak tie vlasy aspon vydrzia cely den pekne. Mne sa zamastia a spotia v noci potom. Keby ale toto nepouzivam tak uz pocas dna to zacina byt vselijake. Tento loreal je vsade v drogerii.

Dixi čajovníkový