Najlepší šampón pre jemné a zdravé vlasy
Ahojte 😊obraciam sa na vás s prosbou. Už pomerne dlho skúšam šampóny na moj typ vlasov ale mám pocit, že tie ktoré majú robit daný účinok tak mi robia presný opak. Nedávno som vyskúšala aj Yves Rocher ale neprišlo mi, že by robil niečo lepšie ako nejaký z drogérie. Mám celkom hudté vlasy, na končeky si občas dávam aj olejček lebo mam dosť rozštiepené konce, strihám si ich tak po skoro pol roku ale vždy ich mám také vysušené. A na pokožke mám velmi citlivú pokožku, niekedy neviem prestať ani so škriabaním a mám aj také mierne lupiny. Mala som aj dosť veľké ložiská tých lupín a to sa mi nejak podarilo zničiť ale nieje už také ako predtým.
Zháňam nejaký šampopn po ktorom budem mať jemnučké a vláčne vlasy lebo už ma z tejto hrivy porazí😆a aby mi hlavne neelektrizovali vlasy a nemala by som ich také rozhádzané.
Moc vám ďakujem za vaše tipy🥰
Ja som nedavno presla na Paul Mitchell sampon a taky aj kondicioner. Objednavam ho tu. A je uplne perfektny. https://www.glamot.sk/p/37324/paul-mitchell-cle...
a kondicioner/masku mas aku?
tak tak, ako píše @babushkaem - na nepoddajné a suché vlasy treba aj kondicioner aj masku, možno aj leave-in keď sú veľmi suché ...
Ano oboje mám od balea take zle ale nespomeniem si už ako sa volajú niesom doma😄masku len raz za tyzden si davam vtedy mi pride ze mam pekne uhladene po nej ale niekedy zavidim kolegynke ktora si da nejaký lacny šampon na hlavu a ma vlasy jak keby vyšla od kaderníka🥲
Ano oboje mám od balea take zle ale nespomeniem si už ako sa volajú niesom doma😄masku len raz za tyzden si davam vtedy mi pride ze mam pekne uhladene po nej ale niekedy zavidim kolegynke ktora si da nejaký lacny šampon na hlavu a ma vlasy jak keby vyšla od kaderníka🥲
@fifulik *žlteee nie zlé😆pardón za preklep
@fifulik a kondicioner pouzivas vzdy pri umyvsni?
@babushkaem ano vždy, umyvam si vlasy tak 2 krat do tyzdna, moc sa mi nemastia na pokozke takže to si myslím že je v pohode😃
treba si uvedomit, ze uloha samponu je ocitit pokozku hlavy a vlasy.
od samponu, ktoreho uloha je cistit nemozes cakat jemnucke a vlacne vlasy, to sa totalne vylucuje. urcite to tvoja kolgyna nema zo samponu. vseobecne je dost velke nepochopenie co sa tyka samponu a jeho ulohy a toho co dokaze urobit.
na jemnucke a vlacne vlasy musis pouzivat kondicioner PO KADZOM umyti, ak mas suche vlasy tak idealne potom aj bezdoplachovy kondicioner v spreji a olejcek do koncekov. Ak si vlasy susis (co dufam ze ano (ak si ich nesusis tak aj preto mozes mat problemy s pokozkou hlavy)) tak treba aj tepelnu ochranu.
ak mas problemy s pokozkou kupila by som si jemny cistiaci sampon (ja mam rada napr balea cistiaci na kazdodenne pouzitie).
nasledne co sa tyka kondicionerov a olejceku/tepelnej ochrany tak to by som sa balei vyhla oblukom, moznosti mas trilion, rozhodni sa podla svojho rozpoctu a hlavne typu vlasu.
ak chce mat clovek fakt pekne vlasy tak bohuzal umytie a obyc kondis nestaci. mozno par stastnych sa najde ale pre vacsinu to je nedostatocne. ak by sa to dalo riesit nejakym jednym samponom uz ho vsetky mame a kadernici nemaju co zrat :D
Ja mám dobrú skúsenosť s Klorane, keď som mala problémy s lupinamy mala som tento https://www.benulekaren.sk/klorane-sampon-s-gal...
Potom som prešla na klorane ovsený
Ja mám veľmi rada šampón a kondicionér Intenzívna Regenerácia od L’Occitane. Sú trošku drahšie, ale vydržia mi naozaj dlho. Mám husté, trochu vlnité vlasy - z veľa šampónov sa mi robia lupiny, ale z tohto nie. Vlasy mám po použití oboch produktov krásne prevoňané, krásne sa lesknú a vlnky mám pekne definované. V podobne vyzerajúcich nádobách majú aj iné rady (Osvieženie, Objem & Sila,…), ale tie som neskúšala, keďže táto je za mňa naozaj dokonalá.

@fifulik ešte pripnem, že na cene mi až tak nezáleží, len nech to nepresahuje 40-50€😆a hairburst a takéto somariny to vobec ani nepíšte, kvoli tomu sa mi začali tie extrémne lupiny