icon

Najlepší SPF krém na tvár s akné pri lyžovaní

Dnes o 09:40

Prosim poradte mi krem pre syna na lyziarsky. Ma tazky priebeh akne a je momentalne v liecbe Isoprinosine. Mate nieco odskusane? Zaroven ma suchu plet. Dakujem

thereisabear
Dnes o 09:48

Avene cleanance hydra by mohol byť fajn. Ak nemyslíš spf. To by som dala BOJ aqua, ak potrebuje.

autor
Dnes o 09:51

Ano, myslim SPF. Mala som to v nazve ale mi to zmenili...

anonym_18d6e7
Dnes o 10:00
@anonym_autor

Ano, myslim SPF. Mala som to v nazve ale mi to zmenili...

@anonym_autor ja som lyziarska instruktorka. Takze na svahu denne celu zimu a pouzivam malinovy olej. Je to olej so silnym prirodnym spf, uvadza sa ze az 50tka. Aj dobre premasti ak je suchsia plet. Mne vyhovuje

autor
Dnes o 10:11
@anonym_18d6e7

@anonym_autor ja som lyziarska instruktorka. Takze na svahu denne celu zimu a pouzivam malinovy olej. Je to olej so silnym prirodnym spf, uvadza sa ze az 50tka. Aj dobre premasti ak je suchsia plet. Mne vyhovuje

@anonym_18d6e7 odporucis aj konkretnu znacku?

mimicka2013
Dnes o 10:35
@anonym_autor

@anonym_autor ja objednavam velke balenia lebo to pouzivam aj na letne dovolenky na cele telo a tak, takze napr z handymade alebo mydlovysvet. Je to potom vyhodnejsie. Ale ak vam na skusku staci male balenie tak kvitok je super

o__o
Dnes o 12:00
@anonym_autor

@anonym_autor prosim ta, len nie malinovy olej. Kup mu normalne spf, ja pouzivam celorocne toto https://lieky24.sk/97303-eucerin-sun-sensitive-...

hopatko
Dnes o 12:06

Preboha len nie malinovy olej, kup v lekarni SPF, urcite ti nieco odporucia, neviem si predstavit ake tazke ma to akne, tak tazko sa mi radi.

natalka13
Dnes o 12:15

malinovy olej na svah a prudke slnko?
🙈🙈 ani neminaj eura.
kup mu to co bezne pouziva naj daylong.
cistiacu vodu nech si precisti po lyzovacke vzdy plet.
isoprinisine je v pohode to je na virusy - ako prevencia na imunitu

hopatko
Dnes o 12:17
@natalka13

malinovy olej na svah a prudke slnko?
🙈🙈 ani neminaj eura.
kup mu to co bezne pouziva naj daylong.
cistiacu vodu nech si precisti po lyzovacke vzdy plet.
isoprinisine je v pohode to je na virusy - ako prevencia na imunitu

@natalka13 jasne, a na Covid za stamperlik Sava s alobalom na hlave 🤦

natalka13
Dnes o 12:26
@hopatko

@natalka13 jasne, a na Covid za stamperlik Sava s alobalom na hlave 🤦

@hopatko ked si spomeniem ako pred 50rokmi moja mama a teta pouzivali slaninu😂 dali platok na chrbat ked pustil tuk rozotrelo sa to

lady083
Dnes o 12:49

urcite mu kup normalne spf z lekarne, ziadny malinovy olej. je ich na vyber dost, podla pleti ti poradia.

autor
Dnes o 13:19

klud dievcata. Vsetky, co tu pisete posledne prispevky ohladom malinoveho oleja ...nenapisali ste NIC K VECI a ani nedali ziadne odporucanie na SPF krem, takze mi zbytocne spamujete temu. Synovi nebudem davat urcite malinovy olej na svah. Ma tazke akne. Pytala som sa pre seba. Typicke pre konik. Vsetci sa vyjadruju aj ked nemaju ziadnu skusenost s tym, co sa pytam...takze pohov...

natalka13
Dnes o 13:21
@anonym_autor

klud dievcata. Vsetky, co tu pisete posledne prispevky ohladom malinoveho oleja ...nenapisali ste NIC K VECI a ani nedali ziadne odporucanie na SPF krem, takze mi zbytocne spamujete temu. Synovi nebudem davat urcite malinovy olej na svah. Ma tazke akne. Pytala som sa pre seba. Typicke pre konik. Vsetci sa vyjadruju aj ked nemaju ziadnu skusenost s tym, co sa pytam...takze pohov...

@anonym_autor tak sorry mazem svoje rady. nebudes davat malinovy olej, ale pytas sa ktory kupit(samozrejme preseba, ty mas ine slnko)😂 ale tak fajn👍 vela zdaru a snad bude zamracene.

hopatko
Dnes o 13:22
@anonym_autor

@anonym_autor dostala si konkretne rady a tipy. Toto tu citam v poslednej dobe, ze za pomoc dostanes naspat aroganciu. Nespamujem, pisem slobodne na verejnom fore a viem co kupit na tvar vlastnemu dietatu.
A ze pohov? Coho sme sa to dozili, kolko tuposti.

autor
Dnes o 16:33
@natalka13

@anonym_autor tak sorry mazem svoje rady. nebudes davat malinovy olej, ale pytas sa ktory kupit(samozrejme preseba, ty mas ine slnko)😂 ale tak fajn👍 vela zdaru a snad bude zamracene.

@natalka13 fakt? Tak mi napíš, koľké tie rady mi kto napísal? Pýtala som sa na konkrétnu značku SPF na môj problém. Ale, nikde žiadnu nevidím...

autor
Dnes o 16:40

Pozerám, že mi v diskusii zmenilo názov lieku. Syn berie isotretinoin. Takže, prosim o vyjadrenie toho, kto má skúsenost.

jablkovastrudla
Dnes o 16:45

@anonym_autor daylong alebo la roche posay, bioderma tie vsetky maju 50+
Teraz napriklad pouzivam korejske kremy spf, su lahsie a nemam lesklu tvar. V lekarni kupis produkty priamo na tvar takze nebudu upchavat pory. Mne naozaj sadol la roche posay, uz mam asi 4 balenie, je lahky a nenechava mi flaky na obleceni.
Teraz citam co berie syn za lieky, kamaratka ich mala ked mala skoro 30 rokov a pouzivala bezne spf, nemusela si davat nic specialne. Iba viem ze musela pouzivat spf50. Naozaj ktorykolvek z lekarne.

autor
Dnes o 18:18
@jablkovastrudla

@anonym_autor daylong alebo la roche posay, bioderma tie vsetky maju 50+
Teraz napriklad pouzivam korejske kremy spf, su lahsie a nemam lesklu tvar. V lekarni kupis produkty priamo na tvar takze nebudu upchavat pory. Mne naozaj sadol la roche posay, uz mam asi 4 balenie, je lahky a nenechava mi flaky na obleceni.
Teraz citam co berie syn za lieky, kamaratka ich mala ked mala skoro 30 rokov a pouzivala bezne spf, nemusela si davat nic specialne. Iba viem ze musela pouzivat spf50. Naozaj ktorykolvek z lekarne.

@jablkovastrudla veď záleží, aké mala akne. Syn má ťažkú formu, veľké hnisajuce vyrážky, dopraskane pery, suchú tvár. Ale, už som mu SPF objednala ...