Najlepší suchý šampón bez bielych stôp
Ahojte. Viete mi prosím poradiť naozaj dobrý odskúšaný suchý šampón, ktorý nezanecháva biele stopy na vlasoch po nanesení. Vyskúšala som ich už viacero, ale zatiaľ každý z nich robí ten nepekný biely efekt, ktorý treba poriadne dlho vyčesávať alebo utrieť uterákom a keď sa fakt ponáhľam, tak to ma skôr zdrží ako pomôže.
Vďaka za vaše tipy. A pekný večer ešte.
Neviem akú máš farbu vlasov, ale tuším Batiste robí aj pre brunetky, ja používam taký fialový Heavenly volume. A vyššie je spomenutý veľmi dobrý tip, dávať si ho hneď po umývaní vlasov, tiež som to tak zvykla robiť.
Načo potrebujete na čerstvo umyté vlasy suchý šampón? 😲
Určite Batiste.
@111miriam111 Batiste. Okrem klasických bielych verzii ma aj blond aj brunet odtieň.
Od znacky Alpa. Vo forme pudru. Staci ho malinko a stopy nenecha.
mam tmave vlasy, pouzivam Batiste pre tmavovlase a som velmi spokojna. Vyskusala som kadejake, tento je najlepsi.
Suchý šampón by sa mal čo najskôr umyť. Keď si dám večer, strašne ma svrbí hlava, veľmi mi dráždi pokožku. Akýkoľvek skúsim, na noc ho nemôžem nechať. A ani sa to neodporúča, môžu s a potom robiť lupiny.
Načo potrebujete na čerstvo umyté vlasy suchý šampón? 😲
@janai1 Nedavam si ho po umyti vlasov. Tam to ani nie je napisane. Len ze biele stopy utriem uterakom....
@janai1 Nedavam si ho po umyti vlasov. Tam to ani nie je napisane. Len ze biele stopy utriem uterakom....
@111miriam111 však teba som sa ani nepýtala...
Ahoj, ja som brunetka a používam od nivea. Maju na svetle aj tmavé vlasy a aj na objem. Používam na tmavé vlasy a je super. Ja si dávam keď ráno vstanem. Nastriekam, procesom a hotovo. Nič nevidno a veľmi pekne voni😊
pre mňa je dobrý aj taký kvietkový z Lidla......tam majú aj na tmavé vlasy
@111miriam111 Najlepší by mal byť K18 ale tá cena je tiež "the best"

dávaj si suchý šampón večer alebo hneď po umytí vlasov, nie pri odchode z domu. alebo hneď ako si ráno umývaš zuby. suchý šampón tiež potrebuje čas, min. 10-15 minút kým si “sadne”… podľa toho čo čítam ho puužívaš nevhodne…