icon

Najlepšia kozmetika pre aknóznu pleť dospelých žien

1. jan 2024

Vedeli by ste mi odporučiť? Pre dospelú ženu. S akou značkou mate pozitívne skúsenosti? Postačí na začiatok nejaký čistiaci gel/ pena a Krém?

mistymay33
1. jan 2024

Nie, nepostaci. A nie je to o znacke, ale o ucinnych latkach.

nikpa
1. jan 2024

Dospelá žena znamená čo? Lebo pri starostlivosti o pleť je rozdiel či máš 20 alebo 30+... Čistit pleť+krém je úplny základ, toto treba používať od puberty. A urcite to nestačí dospelej žene s akné. Musíš vedieť akú máš pleť a podla toho používať kozmetiku, no a niečo si nastuduj o dennej rutine, tá nie je zďaleka len o čistení a kréme.

koniarova
1. jan 2024

Rada La Roche posay effaclar

egonsk
1. jan 2024

Avéne kozmetika je odporucana v zahranici aj lekarmi, ja ako chlap mam s mojou velmi citlivou pletou na nu iba pozitivne skusenosti.

deniska2706
1. jan 2024

La roche posay, Cerave, The Ordinary

lusiza
1. jan 2024

Eucerin

alicia14
1. jan 2024

Vichy Normaderm čistiaci gél

kubkovamama
1. jan 2024

Používam sérum Niacinamide cca rok,rozdiel sa nedá porovnať.Na deň v zime suchý kameliovy olej.Ziaden makeup.Kazda žena má inú pleť,inú stravu,xy prípravkov ti odporucime.Niekto preferuje bio,niekto zvuk značky.

zuzlaka
2. jan 2024

La Roche-Posay Effaclar toto sa aj mne osvedčilo, len treba si aj čistiť pleť, večer som si musela zvyknúť na komplet rutinu aby sa mi pleť dala dokopy a teda trvá to dlhší čas, nejde to z jedného dňa.

dzupi898
4. jan 2024

@zuzlaka súhlasím, táto rada je perfektná, ja som sa nevedela zbaviť akné na lícnych kostiach a vďaka tomuto sa mi to podarilo a výrazne sa mi to zlepšilo 🙂

valeria_h
4. jan 2024

Kórejská kozmetika, záleží samozrejme od pleti, neviem čo tvoja pleť ľúbi a neľúbi. Vyhni sa alkoholu v kozmetike. A medzi zložkami hľadaj tea trea olej, aha bha kyseliny, vilín, vitamín c, vitamín a, niacinamid, kyselina salicylova, kyselina glykolova.

trema
4. jan 2024

Hladaj vyrobky s bha (kyselina salicylova), s niacinamidom, vit C, retinol, mozes aj aha kyseliny (mandlova a mliecna su jemne), hydratovat plet a pouzivat spf, vecer poriadne odlicit a umyt tvar, tvar zbytocne nevysusovat