Najlepšia kozmetika pre aknóznu pleť dospelých žien
Vedeli by ste mi odporučiť? Pre dospelú ženu. S akou značkou mate pozitívne skúsenosti? Postačí na začiatok nejaký čistiaci gel/ pena a Krém?
Dospelá žena znamená čo? Lebo pri starostlivosti o pleť je rozdiel či máš 20 alebo 30+... Čistit pleť+krém je úplny základ, toto treba používať od puberty. A urcite to nestačí dospelej žene s akné. Musíš vedieť akú máš pleť a podla toho používať kozmetiku, no a niečo si nastuduj o dennej rutine, tá nie je zďaleka len o čistení a kréme.
Rada La Roche posay effaclar
Avéne kozmetika je odporucana v zahranici aj lekarmi, ja ako chlap mam s mojou velmi citlivou pletou na nu iba pozitivne skusenosti.
La roche posay, Cerave, The Ordinary
Eucerin
Vichy Normaderm čistiaci gél
Používam sérum Niacinamide cca rok,rozdiel sa nedá porovnať.Na deň v zime suchý kameliovy olej.Ziaden makeup.Kazda žena má inú pleť,inú stravu,xy prípravkov ti odporucime.Niekto preferuje bio,niekto zvuk značky.
La Roche-Posay Effaclar toto sa aj mne osvedčilo, len treba si aj čistiť pleť, večer som si musela zvyknúť na komplet rutinu aby sa mi pleť dala dokopy a teda trvá to dlhší čas, nejde to z jedného dňa.
Kórejská kozmetika, záleží samozrejme od pleti, neviem čo tvoja pleť ľúbi a neľúbi. Vyhni sa alkoholu v kozmetike. A medzi zložkami hľadaj tea trea olej, aha bha kyseliny, vilín, vitamín c, vitamín a, niacinamid, kyselina salicylova, kyselina glykolova.
Hladaj vyrobky s bha (kyselina salicylova), s niacinamidom, vit C, retinol, mozes aj aha kyseliny (mandlova a mliecna su jemne), hydratovat plet a pouzivat spf, vecer poriadne odlicit a umyt tvar, tvar zbytocne nevysusovat

Nie, nepostaci. A nie je to o znacke, ale o ucinnych latkach.