Najlepšia kozmetika pre ročné dieťa
Ahojte, maminky. Aká kozmetika sa vám pre dieťatko osvedčila najviac? Od narodenia som používala Weledu, bála som sa aku bude mať drobec pokožku-starší boli atopický, ale pokožku má malý super, tak som rozmýšľala že mu zmením kozmetiku, alebo zostanem pri Welede..Je voňavá a hlavne super na pokožku, len teda drahšia, tak ma napadlo, či neskúsim niečo iné. Na trhu je toho veľa, len povedala by som že je skôr kvantity ako kvality, tak si rada nechám poradiť. Ak nič iné, zostaneme pri Welede 😃 Samozrejme hlavne aby drobec bol spokojný 🙂 Vopred ďakujem a prajem príjemný večer, alebo aj dobrú noc ☺️
Mne sa najviac páčila kozmetika Naif... Voňala nádherne. A je tiež prírodná.
Ja na malého používam len weledu. Mali sme aj sebamed ale weleda je topka
Prikláňam sa k prvému komentáru, nemažeme syna ničím. Za mňa zbytočnosť.
Malemu dietatu staci cista voda a kozmetiky co najmenej. My sme od narodenia pouzivali z weledy nechtikovy zlty kremik na ritku, ak bola nahodou niekedy trosku cervena. A potom neskor tiez z tej istej zltej nechtikej rady: https://www.mojadm.sk/weleda-baby-nechtikovy-de... Pouzivame to dodnes.
A vyzdrzi nam to dlho kym sa to minie, takze cena nie je az taka rozhodujuca.
Do inej kozmetiky komercnejsej by som osobne nesla.
Baby, ten Sudokrem ma hrozne zlozenie. V Nemecku napriklad ho ani nepredavaju.
Pokozka nepotrebuje parfemovanu kozmetiku . To co tebe dobre voni je zbytocna chemia. Moj syn mal novorodenecky exzem a dostala som ho z neho s vyvarom z ovsenych vlociek a aveeno produkt pre baby eczema. ( 3m v roku stravy cele dni vo vode bez problemov .. davam mu aj kokosovy olej do kupela)
@dadak89 Neparfumovane, jemne mydlo a La Roche Posay Lipkar krem na tvar a ruky a ak ma niekde suchu pokozku ako nohy, alebo plecia niekedy.
Ja ho ani nepremasťujem, ale do kupela mu davam tú weledu..tvaričku mu sem tam namažem, ale vazelinou..Zaujimave, že detska mi kazala premasťovať, pritom má pokožku krásnu, že aj tak mám, čo si myslím že je zbytočné, obzvlášť keď ju má peknú.
Ludia najprv vysusia pokozku mydlami a nasledne ju dalsou chemiou namazu aby "nebola vysusena". Na hlavu. Ja som vdacna mojej starej pediatricke ktora na moje 3 tyzdnove dieta s mega suchou pokozkou povedala,, "to je normalne, koza sa sama upravi, len ju nicim nemazte, pokozka si poradi sama". A mala pravdu. Za dalsie 3 tyzdne bola pokozka ako nova, bez akehokolvek kremu. Vdaka za mudrych lekarov. Skoda ze uz neordinuje....

Nevidim dovod kremikovat/olejcekovat dieta, ked nema problemy.. zbytocna chemia.