Najlepšie krémy na suchú pokožku
Ahojte trpim suchou pokožkou hlavne teda v zimnom obdobi ale teoreticky po celý rok. Ruky nohy najviac. Potrebovala by som nejaky naozaj dobry krem ktorý krásne hydratuje ďakujem za každu radu
jednoznacne La Rcohe Posay - maju viacere telove mlieka.
v rogerke som nenasla nahradu. vsetko je bud vodove alebo je to zahustene sposobom, ze je to akoby gel a gel je tiez nieco ako voda, cize stale tam chyba zlozka, co vytvori mastny film na pokozke - cize barieru.
Infladolan
Ja používam detský Bubchen Windt und wetter. Majú ho v Kauflande na detskom tovare. Alebo aj Niveu tiež do chladu a vetra. Neobsahujú vody, dobre premastuju.
@simcucik vazelina alebo klasicka modra indulona
Kozmetika AA, používam roky, mám veľmi citlivú pokožku. Milujem túto značku, kazdy jeden krém bol fantasticky. Kupujem cez makeup.sk. Žiaľ, na Sk ju už bežne nedostať..kupujem od nich všetko na tvar, aj makeup, masakru, Peeling, komplet všetko.
Na ruky indulona
Bioderma atoderm sensitive eye
ak potrebuejs na tvar milujem prirodny krem s obsahom mnohych olejov. je to arganovy krem od Nobilis Tilia
inak cela starsotlivost spociva halvne v serach, cize ak mas problem s pletou na tvari, tka potom treba po ocisteni pouzit toner ( moze byt aj kvetinova, ci termalna voda, pripadne hydrolat a pod,) idealne v spreji - je to prakticke.
na vlhku tvar hydratacne serum. mam clekom rada namiesto sera Hada labo lotion - maju v DM viacere druhy. je to hydratacne, obsahuje viacere velkosti molekul kyseliny hyaluronovej.
a na to ten krem, ktory moze sice aj vyzivit, ale jeho velkou ulohou je urobit na pleti barieru proti vysuseniu. ten arganovy nemozem cez leto, inak sa budim s mastnou pletou este aj rano. mam zmiesanu a zrelu, preto sa nemasti nijak extremne a pouzivam ho hlavne v zime na noc. cez den SPF krem. teraz mam Purito, ale mam rada aj Beauty of Joseon, na leto Madagascar Centela od Skin1004, alebo aj Benton zeleny je fajn.
ja okrem lotionu - ktorym teraz nahradzam toner ( da sa vcelku vsetranne pouzit ) davam este dalsie serum, ale da sa teda pouzit aj namiesto sera.
cize ja davam toner-serum-krem
momentalne este vecer Hada Labo lotion - serum IUNIK- krem arganovy Nobilis Tilia ( predvcerom sa minul )
teraz som ho nahradila Weleda Light - ten zeleny, co ho dost reklamovali, pride mi clekom fajn a mne osobne pekne vonia, ako limetka. ci citronova trava a pod. tak citrusovo. ten arganovy am dost silnu vonu. no nie kazdemu vyhovuje.
rano to iste, akurat krem mam namiesto toho Purito seoul SPF, tusim aj zelene som mala a je fajn. estemam v zalohe ine spf, tak prestriedavam podla rocneho obdobia, pripadne podla toho, co chcem prave vyskusat. mam este nejake IUNIK SPF, co som este neskusala a neviem. mozno este neico tam budem mat
@simcucik ok, tak na telo som pisala, ze La Roche Posay.
a ked som mala ekzem, skusala som kde co, aj Excipial, ci Lipoase, ale to mi mast stala na kozi. vlmei mi pomohli pripravky A-derma Exomega. najhutnejsi a najmastnejsi je tusim Balzam, taky stredny je krem a najlasie je mleiko, ale aj to je mastnejsie ako mnohe ine mlieka.
Na telo naj la roche, potom je fajn aj cerave aj codexial od spiridea a este sa da aj mixa. La roche ale vedie
Na ruky bezny krem na ruky a na noc infadolan
Na nohy na noc keralan od spiridea
@thereisabear presne nam toto jedine zabera pri synovi
@simcucik určite produkty od Dermalogica na hydratáciu https://kambria.sk/produkt/intensive-moisture-b...

la roche posay lipikar baume ap+m