Najlepšie krémy proti vráskam pre ženy po štyridsiatke
Ahojte , 40 na krku a vrásky na tvári. Aký krem odporúčate? L'Oréal prosím nie. Ten mam a je strašne zatazujuci
keby kremy fungovali plasticky dokrory zbankrotuju a vsetky tie celeprdky v tv by nevyzerali ako cez kopirak ... naucit sa o plet starat,cistit kremovat a havne zdravo zit ..dat si spravit analyzu pleti,avy si zbytocne nedavala kozmetiku na nevhodny typ a tiez veeelmi vela robi genetika ..
Tak krémy, resp. skincare funguje pokiaľ človek vie čo a ako ma používať, ale o tom si treba naštudovať iné zdroje ako MK...
L'Oréal krém bol zaťažujúci v akom zmysle?
Ísť ku kozmetičke, nech urobí analýzu a odporúča podľa toho. Čo my tu na mk... veď každému treba niečo iné. A na vrásky je dobré aj cvičiť a masírovať. A mať šťastie na genetiku.
Krémy sú antiaging. Takže vrásky nevyžehlia, ale spomaľujú starnutie pokožky. Ja som spokojná s Beauty of Joseon. Od sér až po SPF.
@kikusenka1 na už existujúce vrásky ti nepomôže absolútne žiadny krém, ani sérum. Kúp si úplne obyčajný krém za 5e a spraví ti rovnakú službu ako ten za 30€.
Teraz už tvorbu vrások vieš len spomaliť používaním krémov a starostlivosti o pleť. Ak sa chces zbaviť vrások, tak jedine botox, kyselina hyaul. Alebo podobne.
Mne veľmi pomáha Vít C,enzymaticky peeling,Q10 majú krémy v DM Alverde alebo niečo také,kyselina hyaluronova,vitamín E ,dermaroller ja tiež fajn,len to teba fakt pravidelne robiť
Po 40-tke už len botox. A ten zaberá...
No takto dievčatá. Mne tie vrásky ešte len začínajú, nemám hlboké ani nič podobné . Skôr som chcela poradiť niečo s čím začať. Nejaký denný krém a nočný pripadne nejaké séra s ktorými ste vy spokojne. Mam normálny typ pleti .
Tak krémy, resp. skincare funguje pokiaľ človek vie čo a ako ma používať, ale o tom si treba naštudovať iné zdroje ako MK...
L'Oréal krém bol zaťažujúci v akom zmysle?
@raffaella v tom zmysle, že som si kúpila revitalift denný a nočný a stále mam pocit akoby som mala omietku na tvári. Kedysi som si v zahraničí kupovala jednu značku krému ale tu na Svk sa k nemu neviem dopátrať. Chcela som proste poradit nejaký krem na začínajúce vrásky . Nejaký z tých kvalitnejších
Jednoznacne eucerin
@kikusenka1 ja som z tých drahších skusila tieto dva, ten chanel si kupujem ešte, lancome už nie..sú prijemne, ale či stoja za tu cenu netusim (mam 39)..veľa je to o genetike a ja si už roky neopalujem tvar, celu jar a leto mám spf 50 a používam najme tie hydratacne kremy ( napr ja si na noc akurat dávam ten loreal čo spomínaš😀, na den ten chanel)..ja som aj pred svadbou (som mala vtedy 35)išla do esthetic kliník a chcela som nejaké neivazivne procedúry (napr mezoterpia) na omladenie, ale povedala mi pani doktorka, že mám ešte čas a mám najmä hydratovat, tak som tam bola na aquafacial napokon😀 takze podľa mna neopalovat tvar a veľa hydratovat je asi základ 😉
@kikusenka1 ja som z tých drahších skusila tieto dva, ten chanel si kupujem ešte, lancome už nie..sú prijemne, ale či stoja za tu cenu netusim (mam 39)..veľa je to o genetike a ja si už roky neopalujem tvar, celu jar a leto mám spf 50 a používam najme tie hydratacne kremy ( napr ja si na noc akurat dávam ten loreal čo spomínaš😀, na den ten chanel)..ja som aj pred svadbou (som mala vtedy 35)išla do esthetic kliník a chcela som nejaké neivazivne procedúry (napr mezoterpia) na omladenie, ale povedala mi pani doktorka, že mám ešte čas a mám najmä hydratovat, tak som tam bola na aquafacial napokon😀 takze podľa mna neopalovat tvar a veľa hydratovat je asi základ 😉
@pl2y ďakujem za tipy vyskúšam. No mam malé detičky plus parmesacne babatko rak nemám čas riešiť kliniku ani nič podobné. Ďakujem za tipy. Vyskúšam 😊
@pl2y ďakujem za tipy vyskúšam. No mam malé detičky plus parmesacne babatko rak nemám čas riešiť kliniku ani nič podobné. Ďakujem za tipy. Vyskúšam 😊
@kikusenka1 ja to poznám 😀ani ja..mám jedno 2r4m a druhé ešte v brušku, som 34tt, ale keď dokojim,tak sa už chystám začat chodit na kliniku, možno uz aj niečo invazivnejsie 😀ale ten lancome odporúčam vyskusat, mala som z neho takú zamatovú pleť, chodila som ho kupovať do Parndorfu a tam sa dal zohnat za 60-70 eur, ale teraz uz nemám čas hľadať, kde sa ho oplatí kupovať a ta cena už išla šialene hore, ale keď su nejaké zlavy v douglas alebo fann tak si doprajem niečo z lancome, mám tu znacku veľmi rada
jediny s preukazatelnymi vysledkami je tretinoin (ale to je cela veda, ktoru si treba nastudovat). cez den spf 50 celorocne. a spravna hydratacia. inak uz len ten botox. ziaden krem loreal to nezachrani.
No takto dievčatá. Mne tie vrásky ešte len začínajú, nemám hlboké ani nič podobné . Skôr som chcela poradiť niečo s čím začať. Nejaký denný krém a nočný pripadne nejaké séra s ktorými ste vy spokojne. Mam normálny typ pleti .
@kikusenka1 ahoj, čítam komenty rady... Takže na vrásky udržíte zaberajú dôkladne čistenie odlúčenie dávam si po od líčení mliekom čistiaci gé eucerin l ten pleť mierne výplne, potom tonik na hydratáciu, potom pleťovú hmlu eucerin na to serum kyselina mliečna ktorá krásne vyhladí rozjasní pleť na to nočný krém osobne používam loreal dlhé roky striedam to krémové serum pripadne krém vnútorné užívať vitamin c a kolagén a mrkvová stáva... Mam 46 rokov a bez vrásky o pleť sa starám samozrejme od 22 rokov ale toto mi drží pleť mladistvu sviežu a zdravo sa stravovať pripadne ak treba odporučiť značky odporučím 🙂
@kikusenka1 loreal ma veľa druhov možno máš na iní typ pleti to veľa záleží aký typ pleti máš ani ja neznesiem ťažký krém treba stavat na hydrat.zlozkach kyseline hylauronovej 🙂
Ja mám úplne najradšej tento s hyaluronom - https://www.astrid.cz/sk/starostlivost-o-plet/d... - viditeľne redukuje vrásky a zlepšuje pružnosť pokožky

@kikusenka1 keď už máš vrásky, žiadny krém zázraky neurobí. Trebalo ich používať už oveľa skôr, kým ešte vrásky neboli. Teraz odporúčam hlavne séra a kvalitný krém podľa pleti. Každému sadne niečo iné.