icon

Najlepšie produkty na rozčesávanie detských vlasov

2. sep 2025

Ahojte mamicky !Dcerka ma dlhe vlasy ale niekedy ma strasne chumace na hlave 😒to je neskutocne to rozcesat 😭uz sme skusali viac balzamov na vlasy aj sprej ale nic napomaha 😏existuje niaky dobry sprej na rozcesavanie alebo maska alebo hocico?a este by ste vedeli odporucit niaku dobru kefu na vlasy?dakujem

biba_18
2. sep 2025
biba_18
2. sep 2025

koľko rokov? a čo okrem šamponu používate?

pasomnica
2. sep 2025

Možno by bol lepší nejaký olejček na vlasy

biba_18
2. sep 2025

plus keď rozčešete tou wet brush, tak potom ešte uhladiť vlasy kefou s prírodnými štetinami, napr. touto https://www.notino.sk/olivia-garden/expert-care...
a tú wet brush možeš kúpiť aj mini verziu do kabelky - doma veľká, v kabelke tá malá…

miskaadam
2. sep 2025

moja dcera detto total chuchvalce, k tomuto zazraku som sa dostala uplnou nahodou a je to parada. ale zvyknem vlasy upravovat tak, aby sa jej velmi nemotali…ked necham rozpustene cely den tak to je konecna.

minka201
2. sep 2025

Ja mám kefu Tangle Teezer a je to najlepšia kefa, akú som kedy mala.

levantinka
3. sep 2025

Tiez odporucam Tangle Teezer. Nic lepsie som nemala na cesanie.

autumn1
3. sep 2025

Mne pomohlo na noc zapliecsť do voľnejšieho copu. Bez toho sa niekedy robili až dredy a bol to horor rozčesať.

ruzasipova
3. sep 2025

Sprej na rozcesavanie od gliskur. Dcere tym zachranujem chuchvalce po celom dni rozpustenych vlasov. Nastriekam a postupne vycesem.

nevenka
3. sep 2025

Dcera ma kucerave vlasy po pas. No...ceseme len za mokra a s kondicionerom, uplne dospelackym, ale hladam bez silikonov, alkoholov, atd., nerobime uplne CGM, ale hlacne na zlozenie davam pozor. A pouzivame aj tuzidlo podla tychto zasad. Ona ako si zatahuje gumicku, ked ma pocit, ze sa jej uvolni, tak to je samy dred. A ked to namoci, tak chemlonova guca.
Podla mna vela robi, ze bezne sampony vlas odmastia uplne a este ked je taka struktura, ze tie vlasy su nie hladke, ale "strapkate", tak na mikroskopickej urovni sa zakliesnia o seba a ked to rozcesavame, tak to este viac strapkatime. Aspon u nas. Ideme dat ostrihat, aspon nech su kratsie.

biba_18
3. sep 2025

@nevenka presne jak píšeš - a čím mám dlhšie, tým viac ich mám zašmodrchané ...

biba_18
3. sep 2025

už to tu bolo spomenuté - na noc chrániť, nespať s rozpustenými vlasmi, kúpiť hodvábnu obliečku na vankúš - alebo hodvábny turban alebo šatku ...
plus rozčesávať zdola a postupne hore ...

maryon66
3. sep 2025

@anonym_autor nam sa najviac osvedcil tento famozny kondicioner. Poradila mi ho kadernicka. Vmasiruje sa do vlasov,neoplachuje sa. Velmi vela krat zachranil aj moje zachmotulane vlasy.

autor
8. sep 2025
@minka201

Ja mám kefu Tangle Teezer a je to najlepšia kefa, akú som kedy mala.

@minka201 objednala som tu kefu je to zazracna kefa velmi pekne Vám dakujem za radu odporucam to kazdemu

minka201
8. sep 2025
@anonym_autor

@minka201 objednala som tu kefu je to zazracna kefa velmi pekne Vám dakujem za radu odporucam to kazdemu

@anonym_autor To som rada ☺️

20erika07
8. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kefa super, a este odporúčam arganovy olej od cca polovice vlasov po končeky, stačí málo a krásne sa rozcesavaju. Často nosi kvoli tomu vrkoce.