Najlepšie produkty na rozčesávanie detských vlasov
Ahojte mamicky !Dcerka ma dlhe vlasy ale niekedy ma strasne chumace na hlave 😒to je neskutocne to rozcesat 😭uz sme skusali viac balzamov na vlasy aj sprej ale nic napomaha 😏existuje niaky dobry sprej na rozcesavanie alebo maska alebo hocico?a este by ste vedeli odporucit niaku dobru kefu na vlasy?dakujem
koľko rokov? a čo okrem šamponu používate?
Možno by bol lepší nejaký olejček na vlasy
plus keď rozčešete tou wet brush, tak potom ešte uhladiť vlasy kefou s prírodnými štetinami, napr. touto https://www.notino.sk/olivia-garden/expert-care...
a tú wet brush možeš kúpiť aj mini verziu do kabelky - doma veľká, v kabelke tá malá…
moja dcera detto total chuchvalce, k tomuto zazraku som sa dostala uplnou nahodou a je to parada. ale zvyknem vlasy upravovat tak, aby sa jej velmi nemotali…ked necham rozpustene cely den tak to je konecna.
Ja mám kefu Tangle Teezer a je to najlepšia kefa, akú som kedy mala.
Tiez odporucam Tangle Teezer. Nic lepsie som nemala na cesanie.
Mne pomohlo na noc zapliecsť do voľnejšieho copu. Bez toho sa niekedy robili až dredy a bol to horor rozčesať.
Sprej na rozcesavanie od gliskur. Dcere tym zachranujem chuchvalce po celom dni rozpustenych vlasov. Nastriekam a postupne vycesem.
Dcera ma kucerave vlasy po pas. No...ceseme len za mokra a s kondicionerom, uplne dospelackym, ale hladam bez silikonov, alkoholov, atd., nerobime uplne CGM, ale hlacne na zlozenie davam pozor. A pouzivame aj tuzidlo podla tychto zasad. Ona ako si zatahuje gumicku, ked ma pocit, ze sa jej uvolni, tak to je samy dred. A ked to namoci, tak chemlonova guca.
Podla mna vela robi, ze bezne sampony vlas odmastia uplne a este ked je taka struktura, ze tie vlasy su nie hladke, ale "strapkate", tak na mikroskopickej urovni sa zakliesnia o seba a ked to rozcesavame, tak to este viac strapkatime. Aspon u nas. Ideme dat ostrihat, aspon nech su kratsie.
už to tu bolo spomenuté - na noc chrániť, nespať s rozpustenými vlasmi, kúpiť hodvábnu obliečku na vankúš - alebo hodvábny turban alebo šatku ...
plus rozčesávať zdola a postupne hore ...
Ja mám kefu Tangle Teezer a je to najlepšia kefa, akú som kedy mala.
@minka201 objednala som tu kefu je to zazracna kefa velmi pekne Vám dakujem za radu odporucam to kazdemu

kefa na vlasy wet brush takáto
https://www.notino.sk/wet-brush/original-kefa-n...