Najlepšie samoopaľovacie krémy a peny
Dobre ráno prajem, viete mi odporučiť nejaký naozaj dobry samoopalovaci krem alebo penu, s čím máte dobre skúsenosti? Najlepšie niečo take čo sa neotlaca na bledé oblecenie a nezanechava fľaky keď sa už vymýva. Hlavne nech nefarbi do oranzova, ale tak pekne do hneda. Mám doma Ziaja tonovacie telove mlieko ale je to slabý efekt, musim natrieť viac krát aby bolo vidno taký nádych opálený a keď dám viac tak som oranzova. Dove som tiež už skúšala a žiadna vyhrá napriek tomu že je strašne ospevovany. Raz som dávno mala jeden samoopalovaci a ten bol super len už ani neviem značku, no bola to len taká mala fľaštička a bol drahý. Ďakujem za tipy 🙂
Minuly rok som objavila Garnier samoopalovaciu penu, tento rok som ju zatial nikde nevidela🙁 bola super..
Inak ta Ziaja, Dove, Nivea, Astrid, Loreal.. u mna nic moc, skoda penazi..
Ja mam od Institut Esthederm, velmi pekny hnedy odtien, dobre sa rozotiera. Ale cenovo je vyssie, no.
A vam to nesmrdi potom na tele? Ja som skusala ten Dove a cez leto, ked ma človek šaty a odhalene telo, plus sa viac poti, tak som to pocas dna citila, ten zapach typický. Ako sa tomu vyhnut?
A vam to nesmrdi potom na tele? Ja som skusala ten Dove a cez leto, ked ma človek šaty a odhalene telo, plus sa viac poti, tak som to pocas dna citila, ten zapach typický. Ako sa tomu vyhnut?
@wintery nedá sa tomu vyhnúť, pretože cítiš tu látku, ktorá spôsobuje akože zhnednutie ....preto budem radšej biela
SOSU - Dripping gold - je to pena. Topka… k tomu určite rukavicu na nanášanie. A Pred tým si sprav kvalitný peeling. A tusim vecer predtým na poriadne nakremuj Keď si das do YouTube tak ti nájde videa ako správne nanášať tento SOSU majú tusim 3 odtiene
SOSU - Dripping gold - je to pena. Topka… k tomu určite rukavicu na nanášanie. A Pred tým si sprav kvalitný peeling. A tusim vecer predtým na poriadne nakremuj Keď si das do YouTube tak ti nájde videa ako správne nanášať tento SOSU majú tusim 3 odtiene
@livsi ahoj, prosim ta, ked sa sprchujes, nie si potom flakata?

@gabika0825 pripnem sa. Ja používam zatiaľ Dove, ale chcelo by to niečo lepšie.