Najlepšie šampóny na suché vlasy
Poradte mi prosim sampon na suche vlasy. Je to des. Bola som v kometickom salone, tam mi poradili hydratacny sampon, ktorý mi vlasy este viacej vysusil, motaju sa. Druha kadernicka mi zase povedala, ze hydratacny sampon vlasy este viacej vysusi, plus farbenie je tiez problem. S akym sampnom ste spokojne?
a kondicioner a masky používaš aké?
Šampón absolútne akýkoľvek, dôležitá je ostatná starostlivosť - masky, zábaly, kondicionér. Žiadnym šampónom zázrak neurobíš.
@anonym_autor vyskúšajte pevné šampóny napríklad Musk nezbednik 🙂 ja som mala stále problém so suchou pokožkou hlavy a tento šampón mi napraviť pokožku a som s ním Max spokojná a to akom skúšala linolu, Eucerin a všetky tieto šampóny z lekárni. Ale naj z lekárne mi sedel linola
@mullerova46 tak toto vyskusam. Pocujem to prvy krat
tak ale potom vidím problém v kondicioneri… najkrajšie vlasy mám po alfaparf milano, rada semi di lino…
Hydratačný šampón Artistic Hydra Care tuto radu momentalne mam, masku kondicioner aj sampon.
@anonym_autor Nemusíš súhlasiť, píšem na základe dlhoročných skúseností a stoviek klientiek 🙂
Základ pre vlasy je výživa + hydratácia zvnútra a až v druhom rade správne zvolené produkty zvonku, predovšetkým pošampónové produkty.
@anonym_autor Nemusíš súhlasiť, píšem na základe dlhoročných skúseností a stoviek klientiek 🙂
Základ pre vlasy je výživa + hydratácia zvnútra a až v druhom rade správne zvolené produkty zvonku, predovšetkým pošampónové produkty.
@mima172 ale ja nepopieram dôležitosť ostatných produktov. Ale, nesúhlasim, že mozes pouzit hocijaky sampon. Raz darmo, ak ten sampon tie vlasy vysusi, tazko to potom napravi nejaky kondicioner a maska.

@anonym_autor vyskúšajte pevné šampóny napríklad Musk nezbednik 🙂 ja som mala stále problém so suchou pokožkou hlavy a tento šampón mi napraviť pokožku a som s ním Max spokojná a to akom skúšala linolu, Eucerin a všetky tieto šampóny z lekárni. Ale naj z lekárne mi sedel linola