Najlepšie šampóny proti vypadávaniu vlasov
Ahojte, mne moho šampónov mastí vlasy.
Vyskúšala som rôzne, v poslednom čase Parusan, Kofeínový šampón, teraz mám Hairburst. Ale strašne mi mastí vlasy.
Čo pomáha vám? Aký šampón vám vyhovuje?
Mne pomáha cesnakovy šampón
@anonym_autor hlavne sa na to treba pozrieť komplexne, dostatok živín, vody, spánku, regulácia stresu, pohyb… šampón je len čerešnička na torte
@anonym_autor hlavne sa na to treba pozrieť komplexne, dostatok živín, vody, spánku, regulácia stresu, pohyb… šampón je len čerešnička na torte
@denkabemommy to je mi úplne jasné, ja viem z čoho to mám, ale šampónom to chcem podporiť. Zase si nemyslím, že ak mám závažný zdravotný problém, že mi ho opraví šampón.
@denkabemommy to je mi úplne jasné, ja viem z čoho to mám, ale šampónom to chcem podporiť. Zase si nemyslím, že ak mám závažný zdravotný problém, že mi ho opraví šampón.
@anonym_autor ja mám rada rozmarínový šampón botanica slavica aj olej aj tonikum. Neviem či podporuje aj zastavenie vypadávanie alebo len rast na dĺžku ale je super
@anonym_autor cesnakova kura Farmasi
@maruska1125 tu máš aký cas medzi fotkami? Za koľko ti takto zgustli?
@maruska1125 tu máš aký cas medzi fotkami? Za koľko ti takto zgustli?
@brona235 fotka je rozdiel 2mesiace na den
@brona235 fotka je rozdiel 2mesiace na den
@maruska1125 paráda. Aj ti viac narástli? Rýchlejšie? Či iba zhustli? A čo konkrétne si používala? Ktoré z ich produktov? Ja už som vyskúšala všetko možné, ale toto je krásna zmena.
Plantur 39,za mna najlepsie co kedy kto vymyslel co sa vlasov tyka.
@maruska1125 paráda. Aj ti viac narástli? Rýchlejšie? Či iba zhustli? A čo konkrétne si používala? Ktoré z ich produktov? Ja už som vyskúšala všetko možné, ale toto je krásna zmena.
@brona235 ja si striedam cesnak a keratin.kura, 3 a 3m. Aj mi zhustli.
Teraz je ten rozdiek vacsi.
@brona235 ja si striedam cesnak a keratin.kura, 3 a 3m. Aj mi zhustli.
Teraz je ten rozdiek vacsi.
Pouzivam olejcek, sampon,maska.
Prosím vás aký to má názov tá cesnaková kúra, kde to kúpim a ten Plantur v lekárni?
@anonym_autor dr max revihair
Prosím vás aký to má názov tá cesnaková kúra, kde to kúpim a ten Plantur v lekárni?
@frzeiovn Cesnakovy sampon, maska,olej Dr.C.Tuna Farmasi.
Kupite na eshop farmasi.sk.
Napiste mi spravu,ak chcete, vysvetlim. Nech nakupujete so zlavou

Ahoj. Mne pomohol Sebamed, kúpiš v lekárni. Ale tu som našla testy prípravkov, tak si pozri aj tu https://www.krasne-vlasy.sk/porovnanie-pripravk...