icon

Najlepšie séra na tmavé kruhy a vačky pod očami

14. máj 2025

Ahojte, prosim poradte mi serum na vacky pod ocami a tmave kruhy. Co mate odskusane...Dakujem

ivanakal
14. máj 2025

Mne nepomohlo nic. Trapila som sa s kruhmi/vackami od detstva - odjakziva. Veeela kremov som skusila, aj domacich receptov, kadecoho. Aj na vysetreniach som bola, vsetko som mala tip top. A ako som starla, tak to bolo horsie a horsie. 2 roky dozadu som isla na operaciu spodnych viecok, odvtedy mam pokoj a lutujem, ze som neisla na to skor.

autor
14. máj 2025
@ivanakal

Mne nepomohlo nic. Trapila som sa s kruhmi/vackami od detstva - odjakziva. Veeela kremov som skusila, aj domacich receptov, kadecoho. Aj na vysetreniach som bola, vsetko som mala tip top. A ako som starla, tak to bolo horsie a horsie. 2 roky dozadu som isla na operaciu spodnych viecok, odvtedy mam pokoj a lutujem, ze som neisla na to skor.

ale pomohlo to aj na kruhy? Aka dlha bola rekonvalescencia? a kolko to cca stalo?
@ivanakal

ivanakal
14. máj 2025

ano, ja som mala velmi vpadnute kruhy, miestami vackami, take velmi velmi skadere pod očné okolie. Tak kde bolo treba, tuk vypalili, tak kde bolo treba, tuk premiestnili, este mi cez vonkajsie kutiky sval podvihli, aby to nebolo take spadnute. Ja som bola na drahsej klinike v TT. Dala som za to okolo 1000 eur.. Ale viem, ze baby v skupine pisali aj o cene okolo 500 eur a boli spokojne. Asi tyzden som vobec nemohla medzi ludi, kvoli opuchu a podliatiu. A potom este tyzden som bola doma. Predtym som inak bola na konzultacii, tak skus takto a potom uvidis.

urshullita6541
18. aug 2025

Ahoj 🙂 ja mám najradšej astrid vankúšiky s kofeinom a kyselinou hyaluronovou. Keď si ich večer dám, tak ráno sa pozerám do zrkadla a mám hydratovanejšie okolie očí, mizne opuch a tiež čierne pod očami už nevidie. Pridám ti tu link, aby si mohla kuknúť priamo čo je v nich - https://www.astrid.cz/sk/starostlivost-o-plet/v... , ale za mňa sú výborné - iné krémiky ani vaknúšiky nepomohli