icon

Najlepšie suché šampóny pre lesklé vlasy

Nemám žiadne skúsenosti so suchými šampónmi, a tak preto prechádzam na tému suché šampóny.😃 Potrebujem si už fakt nejaký zohnať ktorý nevysušuje vlasy, pretože ja mám krásne lesklé vlasy, každý mi ich chváli a nechcem si ich zničiť s nejakým suchým šampónom. Alebo nejaký od ktorého si poviete že WOW, tento je topka. Máte niekto nejaký typy?

bonboniera
4. nov 2025

Neviem úplne ako to myslíš aby nevysušil - veď suchý šampón je na to aby pohltil mastnotu na korienkoch. Či sa bojíš ze to nejak upchá korienky a poškodí dĺžky?

bernadettnovakova
autor
4. nov 2025
@bonboniera

Neviem úplne ako to myslíš aby nevysušil - veď suchý šampón je na to aby pohltil mastnotu na korienkoch. Či sa bojíš ze to nejak upchá korienky a poškodí dĺžky?

@bonboniera aby po použití suchého šampónu moje vlasy nezostali suché, krehké alebo matné.

thereisabear
4. nov 2025

Batiste. Matnejšie priamo po použití budú, to je trochu aj cieľom, ale po umytí budú ako predtým. Nemám pocit, že by ničil vlasy.

sissy27
4. nov 2025

@bernadettnovakova suchy sampon je na prilezitostne pouzitie, nenahradza umyvanie hlavy. Ja mam najradsej batiste, ale teda vlasy trochu zmatni. Este teda je aj dolezite ho spravne pouzit.

bonboniera
4. nov 2025
@bernadettnovakova

@bonboniera aby po použití suchého šampónu moje vlasy nezostali suché, krehké alebo matné.

@bernadettnovakova stále nechápem. Suchý šampón ide na mastné korienky, nie na dĺžky. Takže korienky budú matne a suché.
Každopádne ja som používala všelijaké značky a pri tých klasických drogerkovych nevidím rozdiel takže idem vyslovene podľa ceny. Počula som chvály na drahé, ale vzhľadom na moju spotrebu nie som ochotná do nich investovať, niekto ti možno da recenziu 🙂

bernadettnovakova
autor
4. nov 2025

@bernadettnovakova Nemáte niekto skúsenosti s hairburst suchým šampónom volume&refresh? Rozmýšlam nad ním, len neviem aký skutočne je keďže z reklam sa veľa nedozviem.

majka2959
4. nov 2025

@bernadettnovakova Na občasné použitie podľa knihy Domácnosť bez odpadu ako suchý šampón používam kukuričný škrob. Dá sa pridať aj sóda bikarbóna a na tmavé vlasy ešte trochu kakaového prášku. Prírodné, lacné a účinné.

starrydaisy
4. nov 2025

@bernadettnovakova batiste je super z tych lacnejsich a z tych drahsich skus pozriet k18 airwash dry shampoo