Najlepšie svieže letné parfémy
Ktorá vôňa u vás v lete nesmie chýbať? Niečo letné, svieže, ovocné. Ďakujem ❤️
Ja osobne mám všelijakých vôní dosť, letných, zimných, prechodných, mám aj pár drahších, ale väčšinou overené low cost, aj tie môžu byť krásne a zaujímavé. Tak napríklad z letných je to Avon Incadescence Lotus, vyslovene letná svieža vôňa, Oriflame Joyce Turqoise, Oriflame Nordic waters, sem tam nejaký Calvin Klein, všetko krásne čisté, svieže vône
Chanel chance
Acqua di Gioa od Armani, Be delicious DKNY
Chanel 5, chanel chance
Tiffany Sheer
Roberto Cavalli Paradiso, Armani My way nectar, Al Haramain Royal musk, Lancome Idole EDT, Hermes Un jardin sur le toit, Trussardi Donna
Ja osobne mám všelijakých vôní dosť, letných, zimných, prechodných, mám aj pár drahších, ale väčšinou overené low cost, aj tie môžu byť krásne a zaujímavé. Tak napríklad z letných je to Avon Incadescence Lotus, vyslovene letná svieža vôňa, Oriflame Joyce Turqoise, Oriflame Nordic waters, sem tam nejaký Calvin Klein, všetko krásne čisté, svieže vône
@columbovazena presne tieto z avon a oriflame mam na doma v dnoch, ked uz zacne byt letne pocasie. Lebo sice extra dlho nevydrzia, ale su jemne, nevtierave a svieze. Velmi prijemne.
Určite Moschino lowe a funny
Dlhé roky zelený Chanel Chance a Acqua Di Gioia od Armaniho
Moschino toy2 pearl
Mythology olive spa
@domiklik no môžeš ju nosiť ako len chceš, na leto, tento parfum, do horúčav určite vhodný nieje.Je kopec krásnych parfumov, ktoré niesu vhodné na každé rocne obdobie
@nikha2809 a tak niekto znesie tieto drijáky aj v lete.Bežne stretávam v meste ženy čo nosia aj v lete zimné vône ale teda pre okoloidúcich a tých,ktorí s týmito ludmi sú zavretí v jednej miestnosti je to zabijak.Aj minule jedna pani v buse mala Calvin Klein euphoriu no mňa išlo udusiť a pritom je to môj oblúbený parfum ale tak na jesen a zimu nie na leto
no a čo sa týka tých letných vôní,tak záleží kolko chceš reskírovať.Chanelka na leto je dobrá ale Chanel chance fraiche taká zelená svieža.Niečo podobné je aj Dolce od Dolce Gabbana.Lacnejšie máš ovocné svieže napr Bruno Banani taká ružová pure women,Gucci rush ale 2 tá je dobrá na leto.Potom tie Hermesky záhradné kdejaké a ešte lacnejšia ale fajn je Tous Tous l eau taká modro zelenkavá
Ďakujem
Betty Barclay - Soul Garden 😊

Ja mam teraz na leto Marc Jacobs Perfect alebo Eau so Fresh som zvykla 🙂