Najlepšie žiletky a strojčeky na holenie pre ženy
Ahojte,čo používate na holenie ? Aké žiletky alebo strojčeky na holenie ? Potrebujem poradiť nejake kvalitné a cenovo dostupné ,ktoré super oholia všetky chĺpky ale nestoja milióny.Nad laserom rozmýšľam do budúcna to mi písať nemusíte,zatiaľ hľadám nejakú alternatívu v podobne žiletiek alebo holiaceho strojčeka(epilačný strojček som vyskúšala ale pre mňa to trvá dlho a tu bolesť nezvládam)Taktiež by som sa chcela opýtať na radu ohľadom zarastajucich chĺpkov,čo vám na to pomohlo ? Ďakujem za všetky rady 😉
Ja už 20 rokov používam túto. Aj muž si kúpil rovnakú na hlavu lebo nedráždi. Je cenovo dostupná, často v akcii, niekedy keď sú drahé hlavice tak kúpim nový set aj s rúčkou v Kauflande alebo v DM za 7-10€. Čo sa týka zarastania chĺpkov, rob si kávový peeling, to bolo jedine čo mi na zarastajuce chĺpky zabralo (jeden čas som používala epilator a po ňom začínajú zarastat poriadne)

@v321ba používam toto, pre mňa najlepšia voľba alebo som ešte nič lepšie nenašla. Nemám problém so zarastaním, ale keď sa nejaký nájde, vytiahnem ho pinzetou.