Najlepšie žiletky a strojčeky na holenie pre ženy
Ahojte,čo používate na holenie ? Aké žiletky alebo strojčeky na holenie ? Potrebujem poradiť nejake kvalitné a cenovo dostupné ,ktoré super oholia všetky chĺpky ale nestoja milióny.Nad laserom rozmýšľam do budúcna to mi písať nemusíte,zatiaľ hľadám nejakú alternatívu v podobne žiletiek alebo holiaceho strojčeka(epilačný strojček som vyskúšala ale pre mňa to trvá dlho a tu bolesť nezvládam)Taktiež by som sa chcela opýtať na radu ohľadom zarastajucich chĺpkov,čo vám na to pomohlo ? Ďakujem za všetky rady 😉
Gilette venus
https://m.alza.sk/maxi/gillette-venus-8-ks-d515...
Btw ak ti chlpy zarastaju urcite ich netrhaj. Prave preto ti zarastaju.
Ja už 20 rokov používam túto. Aj muž si kúpil rovnakú na hlavu lebo nedráždi. Je cenovo dostupná, často v akcii, niekedy keď sú drahé hlavice tak kúpim nový set aj s rúčkou v Kauflande alebo v DM za 7-10€. Čo sa týka zarastania chĺpkov, rob si kávový peeling, to bolo jedine čo mi na zarastajuce chĺpky zabralo (jeden čas som používala epilator a po ňom začínajú zarastat poriadne)

@v321ba používam toto, pre mňa najlepšia voľba alebo som ešte nič lepšie nenašla. Nemám problém so zarastaním, ale keď sa nejaký nájde, vytiahnem ho pinzetou.