icon

Najlepšie žiletky a strojčeky na holenie pre ženy

v321ba
19. feb 2025

Ahojte,čo používate na holenie ? Aké žiletky alebo strojčeky na holenie ? Potrebujem poradiť nejake kvalitné a cenovo dostupné ,ktoré super oholia všetky chĺpky ale nestoja milióny.Nad laserom rozmýšľam do budúcna to mi písať nemusíte,zatiaľ hľadám nejakú alternatívu v podobne žiletiek alebo holiaceho strojčeka(epilačný strojček som vyskúšala ale pre mňa to trvá dlho a tu bolesť nezvládam)Taktiež by som sa chcela opýtať na radu ohľadom zarastajucich chĺpkov,čo vám na to pomohlo ? Ďakujem za všetky rady 😉

lilope
19. feb 2025

@v321ba používam toto, pre mňa najlepšia voľba alebo som ešte nič lepšie nenašla. Nemám problém so zarastaním, ale keď sa nejaký nájde, vytiahnem ho pinzetou.

v321ba
autor
19. feb 2025

@lilope ďakujem za radu,ja mám bohužiaľ zarastajucich chĺpkov dosť veľa a keby si ich mám trhať tak by to trvalo dlhšie,taktiež ich mám na zadnej strane stehien a tam si ani nedovidím.

lilope
19. feb 2025

@v321ba v tom ti neporadím, ale ženy ti isto na to niečo odporučia.

vanilkovazmrzka
19. feb 2025

Btw ak ti chlpy zarastaju urcite ich netrhaj. Prave preto ti zarastaju.

euka210
19. feb 2025

@v321ba uprimne...ake ziletky sa mi pozdavaju v drogerii, take kupim 🤷‍♀️

adeladulova
20. feb 2025

Ja tieto

maddie1711
20. feb 2025

Ja už 20 rokov používam túto. Aj muž si kúpil rovnakú na hlavu lebo nedráždi. Je cenovo dostupná, často v akcii, niekedy keď sú drahé hlavice tak kúpim nový set aj s rúčkou v Kauflande alebo v DM za 7-10€. Čo sa týka zarastania chĺpkov, rob si kávový peeling, to bolo jedine čo mi na zarastajuce chĺpky zabralo (jeden čas som používala epilator a po ňom začínajú zarastat poriadne)