Nano rings na predlžovanie a zahustenie vlasov
Ahoj. Mam velmi jemne vlasy a chcem si ich dat zahustit a trocha predlzit s nano rings (specialne iba tymto, ziadne chemicke lepenie). Viete mi poradit kde robia touto metodou a naozaj kvalitne? Na lokalite nezalezi, len na kvalite prace. Pripadne uvitam dalsie rady 🙂
Dakujem.
Dakujem za odpoved. A ta v ba robi dobre komplet vsetko?...napojenie, strih, farbenie na vyrovnanie tonu (balayage alebo melir), nasledna starostlivost a pod? Preco si od nej odisla?
Dakujem za odpoved. A ta v ba robi dobre komplet vsetko?...napojenie, strih, farbenie na vyrovnanie tonu (balayage alebo melir), nasledna starostlivost a pod? Preco si od nej odisla?
Ja som si davala u tej v BA čisto len predlžovať vlasky nanoringom, vlasy kvalitne, ja som bola spoko. To či aj farbí vlasy neviem, ja sa nefarbím. Treba sa jej opýtať ak tak. Odišla som len preto lebo moje vlasy majú už peknú dĺžku, husté ich mam až až. Takže stačia mi moje teraz. Ak chceš skús jej napísať a opýtať sa, ku mne bola veľmi milá.
Aha. Skusim teda. Este ak mozem otazku. Ako dlho si ich nosila a ked si presla na svoje povodne iba, ci neboli prilis znicene? Lebo ja to planujem podobne, kedze mi akurat vlastne uplne znicila.
Aha. Skusim teda. Este ak mozem otazku. Ako dlho si ich nosila a ked si presla na svoje povodne iba, ci neboli prilis znicene? Lebo ja to planujem podobne, kedze mi akurat vlastne uplne znicila.
Od tejto baby som nosila vlasy cca tristvrte roka vkuse, keď mi ich dala dole bola som celkom prekvapena. Zničené neboli, ale pre istotu som nasadila už predtým vitaminy na vlasy a každý deň som si dávala sérum na vlasy a masírovala pokožku hlavy. Teraz ich mám extremne husté, až mi to vadí 😀
@anonym_autor len treba si dať naozaj pozor kto ti to dáva na hlavu. Základ je najst naozaj dobrú kaderníčku. A nenechať sa o*ebať ako ja tou predchádzajúcou.
A ešte dodám, že keď som mala vlasy od tej z Cífra, mala som ich na hlave cca mesiac možno a čistá katastrofa. Nikdy mi nikto tak nezničil vlasy ako ona. A ešte to aj hnusne vyzeralo. Nuž, ale nájsť dobrú kadernicku je umenie.
Ved toho presne sa bojim...po tejto mojej poslednej skusenosti. A hlavne je problem najst dakoho na nanoring vobec...nieto este dobreho. Vsetci by len lepili.
Ved toho presne sa bojim...po tejto mojej poslednej skusenosti. A hlavne je problem najst dakoho na nanoring vobec...nieto este dobreho. Vsetci by len lepili.
A ty si v akom meste bola naposledy ked si nebola spokojna ?
Bratislava. Ale nie predlzovanie, na tom som este nebola. Posledna kadernicka mi spalila vlasy melirom nakomplet bohuzial.
Bratislava. Ale nie predlzovanie, na tom som este nebola. Posledna kadernicka mi spalila vlasy melirom nakomplet bohuzial.
@anonym_autor Ahoj, ja si vlasy predlzujem roky a som asi pred rokom zmenila kadernicku a tato robi mikro/nano kapsule. Konecne mi vlasy dorastli bez straty hustoty a dlzky. Oni su strasne drobne lahucke tie spoje ze ich vobec nevidno. Ja odporucam vsetkymi desiatimi 🙂 adstudio_bratislava (a to som skusala vsetky mozne sposoby predlzovania a tato je uplne top)
dajanah
Ahoj, dakujem za zapojenie sa, vlasy mas naozaj krasne. Ja ale hladam dakoho na nano rings (len za studena nadpajanie). Pri metode nano kapsula sa uz pouziva aj lepidlo. Urcite ich ale budem kontaktovat a poinformujem sa o moznostiach. Mas tam konkretnu kadernicku, ktoru mas odskusanu?

Ahoj, vyskúšala som viacero kadernicok na nadpojenie vlasov, či už microring, eurolock alebo nanoring. Nanoring je z toho najmenej nápadný a najmenší. Najviac som bola spokojná priamo v BA - maxivlasy, adresa Plynárenská 2c, baba čo to robí ma Instagram, kukni si maxi_vlasy. Čo absolútne neodporúčam, veeeeeľmi zlá skúsenosť je kadernicka v Cífri - Naďa Liptáková, na FB je predlžovanie vlasov Cífer. Klame zákazníčky, oklamala aj mňa o počet prameňov, robota otrasná, všetky spoje mi boli vidieť, to som bola u nej aj na opravu a urobila to ešte horšie, išla som rýchlo na odpoj k inej babe a tá nechápala čo mi táto z Cífra dorobila na hlave…spoje tak stlačené, že mi to zrezalo vlasy… dlho som si po tejto skusenosti s ňou dávala vlasy dokopy.