icon

Nemastný ľahký krém 55 - 60+

domculik
21. okt 2023

Ahojte,

poradíte ľahký nemastný krém pre vek 55-60+ s denným aj nočným variantom ? Svokra používala Garnier 55+ a bola veľmi spokojná, ten však už nie je dostupný, tak hľadáme náhradu.

Ďakujem 🙂

azzflo
21. okt 2023

Obycajna nivea soft (biely obal) je skvela zlozenim, texturou aj ucinnostou. Ak nema nejake specificie problemy, netreba spekulovat. Na vrasky a podobne veci suvisiace s vekom odporuc denne SPF, alebo potom retinoly, ale o tom si treba trochu nastudovat 🙂 vsetko ostatne su vyhodene peniaze

domculik
autor
21. okt 2023

@azzflo a nie je tá Nivea taká mastnejšia ? Či ta soft je menej mastna ? Ona SPF používa ale retinoly, to zas nechce riešiť. Proste len nejaký fajn ľahký krém v strednej cenovej kategórii.

azzflo
21. okt 2023

@domculik praveze je lahucka, ked to neprezenies mnozstvom tak sa vstrebe fakt hned, vobec nezostane plet mastna 🙂 maju aj mini balenia, treba vyskusat, ale fakt myslim ze to je krem ktory sadne kazdemu

luccija
21. okt 2023

@domculik ja mám rada Mixa krémy sú v DM, Tete ľahké nemastne

domculik
autor
21. okt 2023

@azzflo Ďakujem pekne, len ona silou mocou chce vyslovene aj denný aj nočný.

domculik
autor
21. okt 2023

@luccija Ďakujem, popozeram 🙂

trema
21. okt 2023

Moja mama pouziva cerave a ryor kremy

danica2711
21. okt 2023

Eucerin hyaluron filler alebo Vichy Liftactiv, sú denné aj nočné, dobre sa vstrebávajú a nie sú prehnane mastné, predávajú ich v lekárni

marica61
21. okt 2023

Ja som si kúpila v lekárni La Roche Posay, 2x po sebe, drahy jak fras. Biela Nivea je oveľa lepšia a lacnejšia.

ivanka33
21. okt 2023

@domculik aj Loreal sú dobré, je denný aj nočný, nie sú mastné.

ivanka33
21. okt 2023
mk1111111111
21. okt 2023

@ivanka33 tieto su super, tiez kupujem mame, byvaju ah v sade a viac druhov

kamlicek
26. okt 2023

Zalezi aj od toho aky typ pleti ma, lebo ono to nie je len cisto o veku, o vraskach, ale aj o tom, ci treba hydratovat alebo co konkretne 🙂