Nepáči sa mi moje tetovanie
Zdravim , nepaci sa mi moje tetovanie ..hanbim sa v lete chodit von . Mam to na celom predlakti . Mam problem z peniazmi kedže teraz nepracujem . Neviem ako s tej situacie von prosim poradťe mi . Ďakujem

Nasetri si a daj si pretetovat. Dovtedy nos lanove kosele s dlhým rukávom napr.
Akú inú radu okrem toho že začni pracovať očakávaš?
Ak chceš zaujať ženy, tak by si sa mal skôr hanbiť, že nepracuješ. To je to, čo je na mužovi odpudzujúce, tetovanie, aj keď škaredé, je až na x- tom mieste.
Som si istá, že to nikto okrem teba nerieši, neobzerá si to, nezamýšľa sa nad tým... chodiť von sa hanbiť fakt nemusíš, všetkým je tvoje tetovanie ukradnuté (v dobrom)... poriešiš, keď budeš na tom finančne lepšie... takže prvý krok, nájsť si prácu... mať problém s peniazmi by ma trápilo o dosť viac ako tetko
To sa ti fakt páčil tento vôl? Alebo co to je. Nepochopím....
@bielasovicka môj muž je tater. Keby si videla, čo si ľudia nechávajú cmarat po tele, otvárala by si oči...
Najlepší sú tí, čo chcú presne do bodky okopírovať kravinu z netu.. Hrôza...
Nezúfaj. Videla som omnoho škaredšie tetovania ako Tvoje. Pomôže dlhý rukáv, príp. návleky na ruku, ak to chceš zakrývať. Odstránenie nie je lacný špás. Bez peňazí to nepôjde.
Uprimne nik tvoje tetovanie urcite neriesi a nejak si ho von detailne nevsimne kym sa nezahladi. Vsak ked zacnes robit odlozis si peniaze a pretetujes. Pohoda,jednoduche
Ani sa ti necudujem 😳
@bielasovicka je to moje znamenie . A je to býk
skarede je ozaj. ale takych skaredch je 99 %, tak kasli na to. a jedina cesta je ho bud pretetovat-podla mna bude vyzerat este hnusnejsie alebo odstranit laserom.
Choď do roboty a nechaj si to odstrániť. Ale to vieš aj bez MK, chcel si sa pochváliť?
Ja som mala malé tetovanie na ruke a keď som išla na pracovný pohovor, tak som používala leukoplast. Tvoje tetovanie je väčšie môžeš skúsiť obväz, ale je to iba kratkodobe riešenie!
Tak si kup makeup, sú aj špeciálne na prekrytie tetovania. Pripadne umelé rukávy.
A keď ani to tak tricko s dlhým rukávom, nájsť si prácu a šetriť na laser.
Nečudujem sa ti.
@viktor_1 Nie je moc pekné, ale videla som už aj horšie. Choď na kúpalisko a uvidíš, čo majú ľudia na tele. Zatiaľ ti nič iné neostáva , len sa s tým zmieriť.
Mne sa to páči, keď viem ze je to tvoje znamenie.
Mozno to prekryť make-upom, sú aj také na tetovania a vodeodolné, ale to keď sa oprieš o nieco bude to zafarbené.
Alebo nosiť obvaz nejaký telový🤣 a budeš hovoriť, že máš presilenú ruku
Nie je to vobec take hrozne, ale ked ti vadi tak len odkladat mesacne a dat pretetovat, laser ta vyjde este drahsie
@viktor_1 bože potetovaný chlap, to je na mňa úplne magnet. To už z diaľky keď vidím tak vlhnem, a je úplne jedno aké je. Aj také úplne hnusné, z väzenia, robené hrdzavou ihlou, fakt 😅
Náhodu ja by som si tvoju ruku na ulici hneď všimla a nič zlé by som si nepomylela.
Napadlo by ma - aha, tento chlapík je býk. Možno aj v posteli taký bude.
Ešte by som premýšľala ako silno by si mi vedel tou rukou nacapať na riť.
Takže pohoda si myslím. Mne sa páči. Horšie je to s tou robotou a sebavedomím.
Odporúčam do roboty, našetriť si a dať potetovať celé telo. 😉
Tka ja som hneď pochopila, že je to znamenie… až také otrasne nie je, podľa mňa to nie je az tak do oci bijúce… a nemyslím si, že to tak ľudia nejak riešia.
Ja mám tiež tetovanie, ktoré by som najradšej nemala, ale nemienim nič odstraňovať, bola to etapa mojho života, bola som mladá a mám na to pamiatku😛
A nikto ma nezaujima, mám to na svojom tele, mne to sebevedomie neuberá, to je to najmenej čo ma trápi.
Kožu si páliť urcite nepojdem.
A ty tiež rieš iné veci, doležitejšie, kerka je v pohode.
Tka ja som hneď pochopila, že je to znamenie… až také otrasne nie je, podľa mňa to nie je az tak do oci bijúce… a nemyslím si, že to tak ľudia nejak riešia.
@ivangeline to neriešia ľudia, to sa nepáči jemu.
Este som nevidela pekne tetovanie, za mna je kazde skarede. Kazdopadne doporucujem dlhy rukav na pracovne pohovory.

@viktor_1 nájdi si prácu našetri a daj si to pretetovat,alebo odstrániť. Inú možnosť ani nemáš.