Nosíte obrúčku pri manuálnej práci
Ahojte, nosíte obrúčku v práci .. nemyslím kancelárske práce ako čo manuálne pracujete .. dávate ju radšej dole aby sa neohla? Neposkriabala? Mám 14k a 4mmm
Ja som si svoju už poriadne poškriabala tak nosím ju málokedy.
Muz by ju v praci znicil tak nenosi.
@anonym_autor my vôbec nemáme
Nedávam dole žiadne prstene cez deň, len na noc. Obrúčky mám tri, dve zlaté a jednu titánovú s keramikou a všetky vyzerajú v pohode aj napriek “zaťaži”.
Nedávam dole nikdy. Manžel nemôže nosiť v práci tak už nenosí vôbec
Aj ja aj muž nosíme po 20 to už bolo badať ale po krátkom pobyte v zlatníctve sú ako nové
@anonym_autor my nosíme od svadby vkuse proste vôbec ju nedávame dole ani ja ani manžel . Práve preto sme si dali urobiť 8mm v 2mm. Mne sa to veľmi páči hlavne na mužovi mi to príde sexy
Na niektorych pracoviskach je zakazane nosit prstene a sperky.
nenosím obrúčku (ani žiadne iné prstene), mne to zavadzia
@anonym_autor ja nenosím už dosť dlho a manžel po úraze ruky ju už ani nedá na prst, takže oddychujú spolu
Odkedy mi mačka stratila obrúčku (dala som si ju dole na noc, zabudla na ňu a už som ju nenašla), nedavam dole nikdy radšej 😅
Áno vždy. Teraz som ju po 8r dávala do opravy lebo bola už ako vajce oválna a na prelestenie. Muž ma ako novú 🤣
@anonym_autor Keď som bola vydatá, dávala som obrúčku dole len keď som miesila cesto a pod , inak som bola zvyknutá mať ju 24/7, ale pracovala som v kancelárii. Pri manuálnej práci by som si ju dávala dole.
@anonym_autor žena nenosí vôbec.. ..ja nosím furt.. ..btw. na pobavenie, na ARO mi sestrička doniesla moje "osobné veci", ktoré mi vzali pred operáciou-opasok a obrúčku🙂
Nosím ju vkuse, ale teraz cez leto nemôžem, puchnu mu prsty, tak je odložená.
Nosila som,ale po uraze mi ostali jazvy ma prstoch a je mi malá
Nedávam ju vôbec dole, mám ju stále na prste. Muž ju do práce nenosí, lebo ju dosť už zničil tak som mu povedala nech ju do roboty nenosí. Keď nieje v práci tiež ju má stále 😊
@anonym_autor Nenosím, v práci nemôžeme.
Ja nosim stale,s prsta si ju nedavam nikdy dole,ale muz si svoju zabetonoval pocas prace,a dalsiu sme uz nekupovali.
Nosim ju len ako bezny prsten, teda ked idem "do mesta", inak mi zavadzia. Manzel ju ma stale - vytetovanu, inu by nezniesol.
Samozrejmé áno. Som zvárač. Ťažká manuálna práca v katastrofálnom prostredí ale obrúčku si určite nedám dole

@anonym_autor nenosím v práci. A vlastne celkovo to už nenosím, len veľmi sporadicky, a to sme ani nie 2 mesiace po svadbe.