icon

Oblasti použitia nadstavcov zariadenia Lumea

24. jún 2025

Prosim Vas tie ktore mate lumeu, tento nadstavec sa pouziva na aku cast tela ? Chcem ju kupit od jednej pani z poľska, bola som v tom ze je na tvár ale asi sa mýlim alebo si s nou len nerozumiem, ked som sa spytala na aku oblast sa pouziva, nepovedala mi nic, len ze na tvár nieje. Este ma jeden, na tom je zobrazena oblast bikin. Pozeram to prvy krat tak neviem. Obrazok je z netu.Dakujem

Oblasti použitia nadstavcov zariadenia Lumea
muchotrafka298
24. jún 2025

Toto je urcite na tvar, nadstavce su takto oznacene, na co su. Tvar, bikini a ten vseobecny neviem uz ako je oznaceny. Ked si kupujes Lumeu z druhej ruky, tak je podstatne, kolko osob ju pred tebou pouzivalo a ako dlho. Je tam totiz obmedzeny pocet zableskov, myslim 10 000 a nasledne to mozes vyhodit.

autor
24. jún 2025
@muchotrafka298

Toto je urcite na tvar, nadstavce su takto oznacene, na co su. Tvar, bikini a ten vseobecny neviem uz ako je oznaceny. Ked si kupujes Lumeu z druhej ruky, tak je podstatne, kolko osob ju pred tebou pouzivalo a ako dlho. Je tam totiz obmedzeny pocet zableskov, myslim 10 000 a nasledne to mozes vyhodit.

@muchotrafka298 dakujem pekne za tu informaciu na konci, to som nevedela. Bola som presvedcena ze je to na tvar, preto som ostala prekvapena ked mi 2x napisala nie

muchotrafka298
24. jún 2025

Mozes sa jej opytat, aky je to typ LUMEA a nasledne si to vygooglis, ake obsahuje nadstavce a na co. Alebo nech Ti aj odfoti cely ten pristroj a nadstavce.Lebo niektore lacnejsie nemaju tolko nadstavcov.

koniarova
24. jún 2025

Je to úplne jedno. Nadstavec je nepodstatný. Hocijaký môžeš použiť na hocičo. Dôležitý je ten počet zábleskov. Ten je pri každom type iný. Ak veľa blikala, môže sa ti stať, že ti vydrží len pár mesiacov a koniec.

adulka07
26. jún 2025

Nekupovala by som od ruky...teraz v marci som brala Philips Lumiu 9900 za 400€ a má 450 000 zábleskov...tie lacnejšie 270-300€ majú 250 000 ...ak ich vyblikaš tak už môžeš prístroj vyhodiť ..a tento nadstavec zo ženskou hlavou je na tvár

trnavacka
29. jún 2025

Mala som jednu z prvých Lumei, vtedy bolo 100 000 zábleskov za cenu 600 eur. Nadstavce dom nevymieňala, je to len veľkosť zasiahnutej plochy.
Naucila som sa blikať tak, aby som netrafila pery.
Vydržala asi 8 rokov.
Potom som kúpila najlacnejšiu na kábel, aj tak ju používam buď pred telkou alebo v kúpeľni pred zrkadlom.

sundew
29. jún 2025

Skonuz pisali,je to na tvar ; keby to mas pouzivat na cele telo tak sa zbláznis lebo na tomto je ten,,otvor najmenší,,