icon

Obsahuje tento šampón sulfát alebo parabén?

12. mar 2024

Prosim vie mi niekto vysvetlit zlozenie tohto sampinu? Obsahuje silukon ,sulfat alebo paraben?

Obsahuje tento šampón sulfát alebo parabén?
mandzula
12. mar 2024

Mas tam hned na zaciatku sodium laureth sulfate (SLS) a na konci methylparaben. Silikon tam nevidim.

lili2015
12. mar 2024

Sulfáty vidím sodium laureth sulfate a sodium lauryl sulfate. Parabeny tiež - methylparaben.

autor
12. mar 2024

@lili2015
@mandzula Dakujem vám a neviete mi poradiť.
Prečo sa musí použiť po keratine iba vlasova kozmetika z keratinom?

mandzula
12. mar 2024

@autor zrejme preto, aby sa keratin rychlo nevymyl. A ak budes hladat v sampone silikon, ten byva uvedeny ako methicone.

autor
12. mar 2024

@lili2015 šampón z týmto zložením mi odporucila kadernicka čo mi robila keratin ale teda som zhruzena tým zložením.
Doteraz som používala prirodny šampón .

domak2
12. mar 2024

Pre niečo si asi na ten keratin išla, to tiež nie je proces vyrobený z dúhy. Je to dosť bezne zloženie šampónov.

autor
12. mar 2024

@domak2 išla som s tým , že som bola objednana na kúru na vlásy koli suchsim vlasom , nepoznala som keratinovu kúru čo to potom obnáša .

domak2
12. mar 2024

Takže z prírodného šampónu si mala suchšie vlasy. Ja ti rozumiem, lebo už so všetkým strašia, ale ak ho dobre vymyjes nič sa ti nestane.

guudy
12. mar 2024

Autorka a co myslis, co je keratin? Chemikalia, ktora obali vlas a neprepusti do vlasu starostlivost. Keratinom sa neriesi problem suchych vlasov, len sa ten problem zakryje🤷🏼‍♀️

autor
12. mar 2024

@domak2 minuly rok som si dala melir na pár pramienkov a jedenkrát farbu . Tak asi z toho

autor
12. mar 2024

@domak2 nič iné mi nezostáva len ho vymyt

nika_val
12. mar 2024

Autorka: tým keratinom si si viac uškodila na tie suché vlasy ako pomohla.
Keratin ti vlas obalí, doslova urobí obal okolo každého vlasu a ten obal neprepustí nič dovnutra.
Takže je uplne jedno aku kozmetiku budeš teraz na vlasy používať pretože sa ti do vlasu ani nedostane.
Vlas pod tymto obalom bude živoriť, ešte viac vysychať nakolko mu nebude dodávana výživa

autor
12. mar 2024

@nika_val nie je to na vecnosť časom sa vymyje a vlasy predsa vyrastajú a strihajú sa .