icon

Používate SPF pri robení nechtov pod UV lampou?

lila246
7. dec 2024

Ahojte, robim si pár mesiacov sama doma nechty s UV/LED lampou a gélom, chcem sa opýtať, dávate si predtým ako vložíte ruky do lampy nejaké SPF? alebo nejakú inú ochranu kože? Dakujem

sisinkaaaa
7. dec 2024

@lila246 každý mesiac chodim na nechty a žiadne SPF nemám a žiadne problémy nemám

nathalis
7. dec 2024

Kristovanoho!!! Po tejto otázke neviem ci sa smiať alebo plakať. Ľudská blbosť je nekonečná... 😂😂😂😂

onedaynick
7. dec 2024

@nathalis kristovanoho!! Tou blbostou myslis svoju blbost, ze?
@lila246 jasne, ze to skodi. Minimalne krem s uv faktorom si davaj. Staci zadat do googlu ake to je skodlive, a to nepise bulvar ale vedecke zdravotne casopisy.

shee11
7. dec 2024

@nathalis trošku si sa preratala. Veda sa tým normálne zaoberá. https://slovenskypacient.sk/vedie-gelova-maniku...

Okrem toho to spôsobuje proste rýchlejšie starnutie pokožky na rukách a ver že aj na rukách vidno vek. Možno nie v 30....ale

marcellka32
7. dec 2024

Krém s spf

lindus_esterka
7. dec 2024

Tiez si robim nechty doma, kupila som si v dm bavlnene rukavice a odstrihla spicky ale boli volne tak sa mi v nich zle robilo. Teraz si natriem spf - ked nezabudnem

lasona
7. dec 2024

V nechtovej obchode sa dajú kúpiť také špeciálne rukavice na to

ina2405
7. dec 2024

@nathalis veru blbosť nekonečná..
Presne kvôli tomu si ja nechty nedavam robiť, kvôli tým lampám.

luciaruz
7. dec 2024

@nathalis ty budeš taká jednoduchšia, že? 😆 dovzdelaj sa v téme, hlupučké dievčatko 😉

lila246
autor
7. dec 2024

dakujem za odpovede! ♥

procrastique
7. dec 2024

@nathalis sa mi vidí ako rýchlo sa vždy hlupáci vyfarbia :D

kathhii
7. dec 2024

@lila246 sú na to UV rukavice...