Očná alergická reakcia
Ahojte. Mám taky problém. Dlhšie ma výrazne pálili oči až celá tvár (akoby som mala teplotu)a zistila som, že mi nesedí púder. Oči som nikdy nemala nejake červené, neslzeli a ani nesvrbeli. Prestala som používať púder. Všetkú čistiacu kozmetiku a pol dňa sa nemalujem.
Ale oči ma stále trocha pália jemne aj tvár ale je to výrazne lepšie ako s púdrom. Stále nie su ani začervenané ani nesvbia ani neslzia. Vyzerajú normálne. (Možno to je u mňa normálne, lebo raz som mala zápal a ani doktor tam nič nevidel len mi dal kvapky na základe toho, že som mu povedala že boli ráno zalepené a velmi pálili).
Môže to byť nejaká alergia? Aj bez iných príznakov? Proste len pálenie oči a teplá tvár? Alebo nejaký neinfekčný zápal?
Nemáte niekto skúsenosti?
@lucialucy43 super ďakujem skods ze púder tam nevidím :( a ako sa Ti to prejavovalo?

Ahoj no môžeš mať alergicku reakciu na ten puder a z toho dôvodu by som na tvojom mieste skusila prirodnu kozmetiku bez chemickych prisad ja tiež od isteho času použivam prirodnu kozmetiku lebo som mávala občas alergicke problemy posielam kde sa dá zakupiť prirodná a kvalitná kozmetika odporučam : https://zerotoxic.sk/collections/dekorativna-ko...