Odfarbovanie vlasov peroxidom
Ahojte dievcata, odfarbovala ste si niektora vlasy peroxidom a tym melirovacim praskom???
Vlasy sa ani nedajú inak odfarbiť. Potrebuješ to melirovací prášok (alebo krém) a peroxid
Takže každá žena čo má blond, melír tak ma takto zosvetlené vlasy.
@nika_val ano uz sme skusali, som ako hrdzavy blond strasiak 😃
To je riziko domáceho odfarbovania.. nie je to vôbec také jednoduché ako sa zdá keď to robí kaderníčka
To je riziko domáceho odfarbovania.. nie je to vôbec také jednoduché ako sa zdá keď to robí kaderníčka
@nika_val samozrejme, ja obdivujem tie zeny, ze to vedia... len ja nemam moznost sa niekam dostat tak zneuzivam na to manzela 🙈
Tam ani nejde o to kto to robí (či kamoška, manžel,...) ide o správne zvolenie produktov, správne namiešanie, aplikáciu a potom ešte prípadne dotónovanie.
Ak sa táto odfarbovacia zmes nanesie nerovnomerne alebo v slabej vrstve na prameň tak vzniknú fľaky a to potom vyrovnať farebne je poriadne ťažké.
Dá sa to aj doma, ale treba na to vedieť určité pravidlá..
Ja to úplne chápem ženy čo sa chcú farbiť doma. Sama sa farbim doma (aj keď ja mám kurz kadernícky takže to je kúsok iné) ale veľa krát som tu ženám radila a dávala postupy ako práve si farbiť vlasy doma, aké farby použiť ako ich zmiešať atď
Ale zase som názoru že ak chce žena vlasy zosvetliť nech na to prvé sedenie ide do kaderníctva a potom doma si to bude len udržovať. Ten jeden krát to nie je až tak finančné ani časovo náročné a je to lepšie ako zosvetlovať úplne doma. Lebo zosvetlovaci proces je ten najzložitejší pri vlasoch 🙂
@anonym_autor ja som teraz na tej ceste čierna --> platinum blond s 9% peroxidom

Vlasy sa ani nedajú inak odfarbiť. Potrebuješ to melirovací prášok (alebo krém) a peroxid
Takže každá žena čo má blond, melír tak ma takto zosvetlené vlasy.