icon

Odporúčania na dostupný púdrový make-up pre mastnú pleť

5. nov 2025

Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť nejaký (cenovo dostupný) púdrovy makeup pre mastnú pleť s rozšírenými pórmi? Ďakujem vopred

biba_18
5. nov 2025

najlepší aký som mala bol shiseido (resp. stále mám, kupujem opakovane). aj tirtir mi bol fajn ale nie až tak ako shiseido ... mala som aj dior (asi to bol dior alebo chanel? neviem), ale to shiseido mi je najlepšie ...
lenže neviem čo znamená cenovo dostupný... keď ich porovnám tak áno, tirtir je lacnejší ... išla by som ho toho ...

tam je trošku iné nanášanie ako pri tom shiseide, tak netreba veľmi tlačiť na vankúšik aby si nenabrala veľa produktu - ale keď sa to naučíš bude to fajn si myslím ...

rika44
5. nov 2025
@biba_18

najlepší aký som mala bol shiseido (resp. stále mám, kupujem opakovane). aj tirtir mi bol fajn ale nie až tak ako shiseido ... mala som aj dior (asi to bol dior alebo chanel? neviem), ale to shiseido mi je najlepšie ...
lenže neviem čo znamená cenovo dostupný... keď ich porovnám tak áno, tirtir je lacnejší ... išla by som ho toho ...

tam je trošku iné nanášanie ako pri tom shiseide, tak netreba veľmi tlačiť na vankúšik aby si nenabrala veľa produktu - ale keď sa to naučíš bude to fajn si myslím ...

@biba_18 môžeš prosím uviesť presný celý názov shiseido produktu na rozšírené póry? Ďakujem. 🙏

biba_18
5. nov 2025

@rika44 rozšírené póry stiahni tonerom ...

biba_18
5. nov 2025

@rika44 ale ja používam Shiseido Sun Care Sports BB Compact alebo Expert Sun protector UV Protective Compact Foundation SPF30 - ten makeup má samozrejme väčšie krytie ako bb krém, ale ten mi väčšinou stačí ...

dota6
6. nov 2025

Ahoj, myslím, že ti môžem poradiť Loreal Infallible matte cover (v tube, nie ten s pumpičkou). Síce ho používam ešte len týždeň ale myslím si, že pomer cena-kvalita-výsledný efekt je nadpriemer. Ja som mastňák, že veľmi a jediný makeup, ktorý mi sedí je YSL All hours a teda tento L'Oréal sa mu sice nevyrovná ale z dostupných je určite nadpriemer pre mastnú pleť.