icon

Odporúčania na hrubú zubnú niť po zmene sortimentu

21. jan 2025

Ahojte, odporucte prosim hrubu zubnu nit. V DM drogerii mavali taku super Dontodent Sensitive ale uz ju nepredavaju :( Tie tenke nite su uplne zle neda sa s tym cistit...

0silvia0
21. jan 2025

kupujem v lidli, v oranžovom puzdre je hrubá, v zelenom tenká

autor
21. jan 2025

@0silvia0 prosim viete mi poslat fotku ako vyzera :D ?

0silvia0
21. jan 2025
evaachesa
21. jan 2025

Mne vyhovuje táto expandujuca

anlinqa
21. jan 2025

@0silvia0 tiez kupujem tuto a minule som bola v lidli a vobec ju nemali, boli tam len modre a zelene, tie zelene som dovtedy nejak nevidela alebo prehliadla tak som si myslela ze sa uz tieto prestali vyrabat a namiesto nej su take zelene

0silvia0
21. jan 2025

@anlinqa u nás ju majú stále, asi musia doskladniť.

anlinqa
21. jan 2025

@0silvia0 super tak skocim niekedy mrknut, tato oranzova je fakt super

autor
21. jan 2025

@anlinqa asi podľa mňa zmenili obal, našla som ju len v modrom

anlinqa
22. jan 2025

tiez ma to napadlo, vyskusam ju, dufam ze to bude tato 🙂 odporucam ju tiez

evaachesa
22. jan 2025

@al0silvia0 tak aj ja sa ju chystám vyskúšať už keď ma také dobré ohlasy, no dúfam že ich akurát neprestanu vyrábať. 😂 Kupovala som od nich roky intimky a oni ich minulý rok zrušili a miesto nich majú už len 2 nové druhy ale parfumované. 🤷

bubobubicek
4. feb 2025

Ahojte, tiez som bol sklamany ked som zistil ze v DM vyradili z ponuky ich Dontodent Sensitive nit ktoru som pouzival dlhe roky. Spravil som si teda vylet po obchodoch a nakupil rozne nite aby som nasiel co najdokonalejsiu nahradu. Nastasie som nasiel a je to prave tato Dentalux. Je to tato balena po 2x40m (maju aj balenu po 1 ks v trochu inom modrom baleni ale ta je ina a je o nicom).

evaachesa
5. feb 2025

@bubobubicek presne som na ne pozerala pred týždňom keďže som hľadala oranžovú. Takže oranžovú vyradili úplne? Vyskúšam teda tieto. Ďakujem za tip. 🙂👍

bubobubicek
7. feb 2025

Ci oranzovu vyradili uplne neviem (tipujem ze ano) ale tato co som poslal obrazok je takmer na nerozoznanie od tej DMkovej Sensitive. Skutocne vyborna nit (za mna najlepsie co sa da kupit momentalne).

danielarn
18. feb 2025

@bubobubicek sranda, mne ju minuly tyzden odporucali na dentalnej hygiene, ze je super 🙂

evaachesa
19. feb 2025

@danielarn
@bubobubicek
Hlásim že som kúpila presne tie 2 v balení a je to lepšia niť ako Sensodyne. 🫣😃 Škoda že som o nej nevedela skôr. 😁👍

agagasp
25. mar 2025

Neviete náhodou poradiť náhradu za túto niť? Ona bola v podstate taká vosková a plastová a mám pocit, že ani jedna z tých nových balení dentalux nie je táto.

kavajaa
21. apr 2025

@0silvia0 tuto už v Lidli nemávaju!! Kde ju kupujete…?