Odporúčania na hrubú zubnú niť po zmene sortimentu
Ahojte, odporucte prosim hrubu zubnu nit. V DM drogerii mavali taku super Dontodent Sensitive ale uz ju nepredavaju :( Tie tenke nite su uplne zle neda sa s tym cistit...
@0silvia0 prosim viete mi poslat fotku ako vyzera :D ?
@anlinqa asi podľa mňa zmenili obal, našla som ju len v modrom
tiez ma to napadlo, vyskusam ju, dufam ze to bude tato 🙂 odporucam ju tiez
@al0silvia0 tak aj ja sa ju chystám vyskúšať už keď ma také dobré ohlasy, no dúfam že ich akurát neprestanu vyrábať. 😂 Kupovala som od nich roky intimky a oni ich minulý rok zrušili a miesto nich majú už len 2 nové druhy ale parfumované. 🤷
Ahojte, tiez som bol sklamany ked som zistil ze v DM vyradili z ponuky ich Dontodent Sensitive nit ktoru som pouzival dlhe roky. Spravil som si teda vylet po obchodoch a nakupil rozne nite aby som nasiel co najdokonalejsiu nahradu. Nastasie som nasiel a je to prave tato Dentalux. Je to tato balena po 2x40m (maju aj balenu po 1 ks v trochu inom modrom baleni ale ta je ina a je o nicom).
@bubobubicek presne som na ne pozerala pred týždňom keďže som hľadala oranžovú. Takže oranžovú vyradili úplne? Vyskúšam teda tieto. Ďakujem za tip. 🙂👍
Ci oranzovu vyradili uplne neviem (tipujem ze ano) ale tato co som poslal obrazok je takmer na nerozoznanie od tej DMkovej Sensitive. Skutocne vyborna nit (za mna najlepsie co sa da kupit momentalne).
@bubobubicek sranda, mne ju minuly tyzden odporucali na dentalnej hygiene, ze je super 🙂
@danielarn
@bubobubicek
Hlásim že som kúpila presne tie 2 v balení a je to lepšia niť ako Sensodyne. 🫣😃 Škoda že som o nej nevedela skôr. 😁👍

kupujem v lidli, v oranžovom puzdre je hrubá, v zelenom tenká