icon

Odporúčania na krém pre depiláciu hornej pery

17. feb 2026

Aky krem odporucate na depilaciu vrchnej pery prosim? Depilovat pasikmi sama nezvladnem, nestrhnem si to.

anonym_e34f34
17. feb 2026

@anonym_autor krem? Tak to rovno stiahni ziletkou, skoda penazi za krem, to je to iste. Ked si na vosk netrufas sama, tak chod ku kozmeticke, alebo popros kamosku. Ale je to sekunda.

anonym_be2ebe
17. feb 2026

Voskové pásiky už roky používam.krem je riadny hnus, dráždi pokožku

anonym_bbfd9e
17. feb 2026
@anonym_be2ebe

Voskové pásiky už roky používam.krem je riadny hnus, dráždi pokožku

@anonym_be2ebe Aké používaš prosím? Ja chodím do kozmetiky, ale keď mi vypadla kozmetička bola som nahratá.

arianna25
18. feb 2026

Roky rokúce používam voskové pásiky na tvár. Kedysi neboli, tak som si strihala tie bežné. Chce to stále odvahu ale potom je pokoj tri týždne.
Skús kozmetičku, nanesie ti vosk pásikom látky strhne. Je to rýchlovka a stojí to asi 5 eur.
Žiletku by som neodporúčala, lebo časom ti stvrdnu fúzy.

anonym_e68270
18. feb 2026

Ziletkou na odstranenie chlpov z tvare

mataj73
19. feb 2026

Ja používam z DM

anonym_be2ebe
25. feb 2026
@anonym_bbfd9e

@anonym_be2ebe Aké používaš prosím? Ja chodím do kozmetiky, ale keď mi vypadla kozmetička bola som nahratá.

@anonym_bbfd9e používam veet alebo balea z dm

anonym_bbfd9e
25. feb 2026
@anonym_be2ebe

@anonym_bbfd9e používam veet alebo balea z dm

@anonym_be2ebe Ďakujem. Ja som raz dsbko3di kúpila v Dm a vobec mi to nešlo ,lepilo sa to..zrejme to neviem používať.

anonym_be2ebe
26. feb 2026
@anonym_bbfd9e

@anonym_be2ebe Ďakujem. Ja som raz dsbko3di kúpila v Dm a vobec mi to nešlo ,lepilo sa to..zrejme to neviem používať.

@anonym_bbfd9e ja pouzivam že po celej ploche si to popritláčam a nakoniec to treba rýchlo odtrhnúť..

anonym_bbfd9e
26. feb 2026
@anonym_be2ebe

@anonym_bbfd9e ja pouzivam že po celej ploche si to popritláčam a nakoniec to treba rýchlo odtrhnúť..

@anonym_be2ebe Skúsim. Ďakujem